vineri 3 decembrie 7:53 PM

Abonare la google news

Cine o chinuie pe Francisca de sărbători: ”Dorm câteva ore pe noapte!”


Francisca traversează o perioadă încărcată, odată cu apropierea sărbătorilor. E prinsă în niște proiecte la care muncește zi lumină. Ba fură și din noapte, pentru că-i place să ducă la capăt treaba odată începută. Și la timp. Atenția îi este îndreptată și către familia ei, că doar nu o lăsa-o de izbeliște, chiar dacă viața de artist cere sacrificii. CANCAN.RO are detaliile, dar și declarațiile Franciscăi, în exclusivitate.


Viața ei în ultima perioadă? Tare aglomerată. Studioul i-a fost, în mare parte a timpului, și casă. Doar Crăciunul o va ”salva” puțin din viața aglomerată până peste cap pe care o duce de câteva săptămâni. Francisca are cuvântul.

(CITEȘTE ȘI: FRANCISCA S-A DECIS ÎN ULTIMA CLIPĂ! I-A CÂNTAT BOTGROS CHIAR DE ZIUA EI: ”AM LUAT AVIONUL ȘI…”)

”Asta a fost viața mea din ultima perioadă. M-am împărțit între studio, filmări, drumuri, familie și, probabil, o să mă liniștesc de sărbători, când, probabil, Crăciunul am de gând să-l petrec la Botoșani cu familia. Dar încă nu m-am hotărât.

Francisca, ocupată până peste cap în această perioadă

Ultima lună, cum probabil pentru toată lumea, a fost haos și la mine, pentru că vin sărbătorile. Și, clar, după o anumită dată din decembrie, oamenii deja sunt cu gândul la Crăciun, la cadouri și nu o să mai fie focus pe ce avem de făcut, așa că viața mea nu a fost atât de interesantă și de palpitantă. Am onorat, sincer, foarte puține invitații, inclusiv la emisiuni, pentru că efectiv nu am avut timp. Deloc. Am stat mai mult în studio, am lucrat la proiectele mele, chiar o să vin cu o piesă nouă acum, în decembrie. Eu am două proiecte muzicale care merg în paralel”, a dezvăluit cântăreața.

Concentrată pe proiectul Ciska: ”Este altceva!”

Doar că a renunțat, cel puțin pentru o perioadă, la unul dintre ele. ”Unul a fost înghețat o perioadă, nu l-am lansat, Francesca, pentru că nu m-am regăsit în trenduri, nu m-am regăsit în ce era… Nu-i că aș fi fost eu vreun Michael Jackson și, vai de mine, toată lumea aștepta piesa mea… dar pur și simplu nu am avut inspirație”, a continuat Francisca.

S-a concentrat pe al doilea. Proiectul Ciska. ”Am muncit alături de echipă, am stat și m-am focusat pe piesele din proiectul Ciska. Proiectul Ciska este unul separat, unde au loc doar lansări internaționale. Nu am vrut ca proiectul Ciska să depindă de identitatea primului proiect. Pe mine lumea mă știe de Francisca. Eu pe proiectul Francisca am lansat și piese în română, și în altă limbă, dar ideea e că proiectele alea au fost lansate în România, cu o casă de discuri din România… aici, a fost la nivel local.

Francisca a ajuns să doarmă doar câteva ore pe noapte

Proiectul Ciska e altceva. Nu am vrut să depindă de identitatea Francisca. În proiectul Ciska am libertatea de a mă exprima diferit. Dacă vreau să lansez pe orice gen, orice fel de piesă, în orice limbă am libertatea asta. Am libertatea să testez piața muzicală. De exemplu, testez Rusia, testez Turcia, fac o perioadă piese doar pentru un teritoriu, fac tot felul de piese și le lansez peste tot. Iar unde prinde, prinde!”, a povestit cântăreața.

Francisca: ”Ajungeam seara foarte târziu, mai aveam și eu de-ale mele, cățel, purcelul, curățenie, ceva, casa era vraiște!”

Dar a ajuns să doarmă doar câteva ore pe noapte. ”Am stat focusată, am încercat să onorez diferite evenimente, să mă împart, și casa, familie, tot, astfel încât la un moment dat, cu stilul meu de viață sănătos, am ajuns să dorm câteva ore pe noapte. Ajungeam seara foarte târziu, mai aveam și eu de-ale mele, cățel, purcelul, curățenie, ceva, casa era vraiște.

(NU RATA: FRANCISCA DE LA ”VORBEȘTE LUMEA” S-A „DEZBRĂCAT” DE SECRETE! ”ȘTIU SĂ FIU O SCÂRBĂ MICĂ” + CUM S-A PRELINS PE GEAM, ÎN DUBAI)

Mai am și eu soț, care mă susține și e lângă mine non-stop, dar ajungeam cum ajungeam acasă, iar dimineața, de obicei, aveam câte ceva de făcut … Adormeam la 2-3-4 dimineața și mă trezeam la 7. Îți imaginezi, ăla nu-i somn! Una e să faci asta o noapte, alta e s-o faci timp de câteva săptămâni. Sau timp de chiar câteva luni… Arta cere sacrificii și aia e…

E și perioada asta cu filmări, pentru Crăciun, pentru decembrie, e și perioada cu colinde… Trebuie să tragi și un colind, trebuie să tragi și piesele tale pe care le-ai făcut pentru lansări și tot așa. Am filmat și un videoclip. Asta am făcut-o într-o noapte! Rapid, așa, pentru că efectiv nu am găsit timp… Era singura soluție pentru a-l filma și să avem timp să-l prelucrăm și să-l lansez până pe 10 decembrie”, a mărturisit artista.

Francisca nu a renunțat la sport, în ciuda programului foarte aglomerat

”Nu am lipsit de la sală! Țin la anumite detalii”

”Odată cu acest stil al meu din ultima perioadă, am încercat să recuperez din alimentație, am încercat să recuperez din sport, eu nu am lipsit de la sală indiferent de câtă treabă am avut, mi-am făcut timp să merg la proceduri, la Carmen a mea. Mi-am făcut timp să merg să mă antrenez la sală …Mi-a zis și antrenorul, «Măi, Francisca, facem un pic de mișcare, nu se poate așa». Am avut grijă să mănânc sănătos, să-mi iau energia din alimentele potrivite, din sport, din proceduri, să-mi îngrijesc tenul… Eu țin foarte mult la detaliile astea. Pentru mine sunt foarte importante”, avea să spună, în încheiere, Francisca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro