Abonare la google news

Cine este tânăra din Iași care a căzut cu mașina în Lacul Ciric, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice

Femeia care a scăpat de moarte la limită, după ce mașina în care se afla a plonjat, sâmbătă, în Lacul Ciric de lângă Iași, se numește Cezara Cristina Moraru și este un artist plastic cunoscut.

Tânăra se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului. Ea a fost salvată în ultimul moment de un polițist care s-a aruncat după ea în apă.

Polițistul erou, din cadrul Serviciului Siguranța Circulației, se afla într-o misiune de patrulare și s-a aruncat în apă, în uniformă, fără să ezite.

Mașina femeii era aproape scufundată, când polițistul a reușit să o scoată din apă pe șoferiță. Alcoolemia tinerei era de peste 1 la mie, cu mult peste limita de 0,4, de la care consumul de alcool la volan devine caz penal și nu mai este sancționat doar cu amendă.

Ce se știe despre Cezara Cristina Moraru

Identitatea femeii a fost dezvăluită de Ziarul de Iași. „Ca tânăr artist, dacă vrei să pleci cu ideea că vrei să trăiești din artă, trebuie să calci pe cioburi desculț. E foarte dificil. Cel puțin în Iași”, declara în urmă cu doi ani Cristina Cezara Moraru pentru insociety.ro.

Așa cum a povestit atunci, Cezara Cristina Moraru a moștenit talentul artistic de la tatăl său căruia îi place să picteze, și care este polițist. Ea și-a cunoscut soțul, care este chirurg plastician, pe Facebook, și s-au căsătorit după șase luni.

Citește și: Accident teribil în Maramureș. Un tânăr de 20 de ani a încercat să se sinucidă, oprind mașina în fața unui tren. Tocmai ce pierduse la păcănele

Citeste articolul pe Cancan