luni 18 octombrie 10:06 AM

Abonare la google news

Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)

Rebeka Daniel, o concurentă în vârstă de 17 ani, i-a impresionat de-a dreptul pe jurații emisiunii SuperStar de la Pro TV, care au fost pur și simplu încântați de vocea sa – una „absolut superbă”, spune Carla`s Dreams.


„Doamne, cât așteptam o astfel de voce. Crede-mă, eu nu prea arunc mărgăritare, dar eu te asigur, vocea ta de jos și de mijloc este absolut superbă, absolut superbă”, a spus Carla`s Dreams.

Dar cine este, cu adevărat, Rebeka Daniel, pe B1tv.ro 


Raluka, din juriul SuperStar, cântă de la 10 ani

Raluka de la SuperStar România este o femeie care, acum, are o carieră de succes, după ani buni de muncă. Dacă multe persoane ar fi crezul că faima juratei de la ProTV a venit peste noapte, ei bine, adevărul este altul. Raluka de la SuperStar România este din Deva și a început să cânte serios de la 10 ani.

„Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte”, a declarat Raluka.

Cancan.ro


Stirile.eu