2 iunie 7:06 PM

Abonare la google news

Cine este Marijana Veljovic, arbitra care fură toate privirile la Roland Garros. L-a lăsat fără cuvinte până și pe Roger Federer

Fanii tenisului o remarcă pe Marijana Veljovic la fiecare turneu, iar arbitra de scaun din Serbia fură toate privirile și la Roland Garros 2021! După primele meciuri pe care le-a oficiat la Grand Slam-ul parizian, fanii de pe Twitter au ajuns la concluzia că apariția ei a fost mai interesantă chiar și decât unele partide de pe tabloul principal.

Marijana Veljovic s-a făcut remarcată în lumea tenisului prin prisma faptului că știe să ia decizii de neclintit chiar și în cele mai tensionate momente ale jocului de tenis! Totodată, ea a devenit populară datorită asemănării fizice cu Jennifer Lopez, potrivit presei din Franța.

Veljovic s-a aflat în centrul atenției și în luna februarie a anului trecut, la Australian Open, atunci când a luat atitudine în fața marelui Roger Federer! Marijana l-a sancționat pe elvețian în timpul unui meci, iar fanii tenisului din întreaga lume au fost impresionați de curajul ei.

Cine este Marijana Veljovic, arbitra care fură toate privile la Roland Garros! A oficiat o finală memorabilă pentru Simona Halep și l-a lăsat fără cuvinte pe Roger Federer

Marijana Veljovic este prezentă și la Roland Garros 2021, turneu de Grand Slam aflat în plină desfășurare! Ea l-a sancționat pe Roger Federer la Australian Open 2020, după ce elvețianul a avut o ieșire care nu i-a făcut cinste. Federer a înjurat pe teren, iar Veljovic a fost vigilentă și l-a pedepsit imediat, aplicându-i un avertisment marelui campion! Rebelul Nick Kyrgios a fost pus și el la punct de Marijana Veljovic, chiar în acest an.

Marijana Veljovic este o arbitră din Serbia, în vârstă de 34 de ani, care a oficiat la cel mai înalt nivel începând cu anul 2015. În sezonul 2018, ea a arbitrat finala feminină de la Australian Open, dintre Simona Halep (România) și Caroline Wozniacki (Danemarca). Marijana nu i-a purtat noroc Simonei, care a pierdut un meci de poveste, cu scorul de 6-7(2), 6-3, 4-6! De asemenea, aceasta a mai arbitrat și finala Fed Cup dintre Franța și Australia, scor 3-2 în cadrul ediției din 2019, an în care România a ajuns în semifinalele competiției inter-țări, 2-3 cu Franța.

Citeste articolul pe ProSport