vineri 19 noiembrie 5:48 PM

Abonare la google news

Cine e vinovat pentru scandalul Gigi Becali – Edi Iordănescu: „Nu cred că MM Stoica a stat în spatele acestui conflict”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, nu a oferit o poziție clară legată de scandalul produs între Gigi Becali, patronul echipei, și Edi Iordănescu, fostul antrenor al roș-albaștrilor.


La Prosport.ro Live, Gheorghe Mustață, liderul PRA, a precizat că nu MM Stoica e vinovat pentru demiterea tehnicianului de 43 de ani.

Gigi Becali a dat de înțeles că MM Stoica e de partea sa în conflictul cu Edi Iordănescu: „Normal că iubesc pe cine îi plătește”.


Cine e vinovat pentru scandalul Gigi Becali – Edi Iordănescu: „Nu cred că MM Stoica a stat în spatele acestui conflict”

Edward Iordănescu a anunţat sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook, că i s-a propus din partea clubului rezilierea contractului! Iordănescu a preluat banca tehnică a FCSB la data de 18 august, iar contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului.

Bilanț Iordănescu la FCSB: 12 meciuri, opt victorii, două remize și două eșecuri, unul la „masa verde” cu FC Voluntari, în optimile Cupei României.

„Nu cred. Sunt zvonuri și nu vrea să mă iau după ele. Eu știu foarte bine ce rol avea MM Stoica acolo. El discuta cu noi, suporterii. Comunicam. Nu cred că MM a stat în spatele acestui conflict. Nu, totul a plecat din altă parte, de la patron…Să-l umilească (n.red. – pe Edi Iordănescu). Atât timp cât omul muncește și el îi scrie printr-o hârtie, ca răspuns, că: Îți dau de pomană, că munca ta e de pomană!…Înseamnă umilință. Cine mai vine la acest club nu poate trece decât prin asemenea umilință sau paote că vrea să-și treacă în CV că a trecut pe la Steaua (n.red. – FCSB), dar cât să te umilești?” a declarat Gheorghe Mustață la Prosport.ro Live.

  • Edi Iordănescu a mai antrenat în carieră echipe ca ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj sau Gaz Metan Mediaş
  • Iordănescu o lasă pe FCSB pe locul doi în Liga 1, cu 31 de puncte, opt în spatele liderului CFR

 

 

 

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !