duminică 26 septembrie 7:12 PM

Abonare la google news

Cine e „nouarul care are apucături de decar” de la Farul Constanța! Gică Hagi a vorbit despre noua stea din fotbalul românesc


Antrenorul Farului Constanța, Gică Hagi, a spus că este impresionat de calitățile lui Jefte Betancor, atacant care a deschis scorul în meciul cu CS Mioveni, câștigat cu 2-1.


Spaniolul Jefte Betancor a făcut un nou meci foarte bun în Liga 1, reușind să îl impresioneze pe antrenorul său, Gică Hagi. Tehnicianul Farului Constanța l-a lăudat pe acesta și chiar a spus că își depășește atribuțiile din „fișa postului” de atacant.

Betancor a ajuns în această vară la Farul Constanța, fiind transferat de la FC Voluntari.

Gică Hagi, impresionat de calitățile lui Jefte Betancor

Gică Hagi s-a declarat impresionat de calitățile lui Jefte Betancor după ce Farul Constanța s-a impus cu 2-1 în fața lui CS Mioveni. Atacantul spaniol a deschis scorul pentru dobrogeni, dar tehnicianul echipei susține că nu îl privește numai ca pe un vârf de atac.

„Jefte e foarte periculos, e un nouar cu apucături de decar! Știe mult fotbal, se asociază bine cu colegii”, a declarat Gică Hagi despre jucătorul pe care l-a transferat de la FC Voluntari înaintea acestui sezon.

Antrenorul Farului Constanța recunoaște că elevii săi au avut șansă în fața lui CS Mioveni, după ce au înscris golul victoriei în prelungirile partidei. „Am luat 3 puncte norocoase. Suntem fericiți totuși că am câștigat. Pe mine nu mă interesează dacă iau un gol-două, mă interesează câte dau. Chiar dacă faza defensivă ne interesează, important e să marcăm goluri. Astăzi am jucat bine 25-30 de minute”, a mai spus Gică Hagi la interviurile de după meci.

Prosport.ro