Abonare la google news

Cine e Lorena Șerban, una dintre cele mai urmărite românce pe internet

Lorena Șerban, una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut pe Social Media, le-a cucerit pe majoritatea tinerelor românce. Are 22 de ani, e din Brașov și e considerată un simbol al frumuseții pe rețelele sociale.

Lorena Șerban a devenit cunoscută datorită ideilor sale originale de a combina ținutele vestimentare și de a se machia. A dus pasiunile sale pentru fashion și make-up la un alt nivel, ajungând să câștige și bani din asta. Tânăra e căutată tot mai des de branduri renumite pentru promovare pe Instagram și Tik Tok.

Are peste 300 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 330 de mii de urmăritori pe Tik Tok. Tânăra româncă a reușit recent să o depășească pe nimeni alta decât Kylie Jenner, una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale.

Lorena a realizat un scurt videoclip care a strâns în doar trei săptămâni peste 92 milioane de vizualizări pe Instagram. Astfel, a depășit cel mai vizualizat videoclip al lui Kylie Jenner, care are 77 de milioane de vizualizări.

Cu toate că se bucură de tot succesul pe care și l-ar dori o tânără, Lorena a avut parte și de momente dificile înainte de a se face remarcată în online. Când era elevă, a fost victima bullyingului și și-a revenit doar cu ajutorul ședințelor terapeutice. Stresul și umilințele colegilor au împins-o spre anorexie, ajungând să cântărească doar 40 de kilograme.

„Când am ajuns la pubertate am început să mă îngraş şi lucru ăsta a fost văzut şi de colegii mei care au început să râdă de mine şi să-mi zică lucruri urâte şi văzând că mă afectează şi că răspund cumva negativ la insultele lor, au continuat şi s-au agravat chestiile astea şi m-a afectat foarte foarte tare. Am ajuns să mănânc un iaurt si măr pe zi. Adică am intrat într-un cerc din care n-am mai putut să mai ies”, a povestit Lorena pentru Mediafax.

Lorena a câștigat în 2020 și premiul Digital Divas pentru Best Fashion și Beauty Tik Tok Influencer. Pe lângă activitatea din Social Media, tânăra nu a neglijat nici facultatea. E absolvit Facultatea de Nutriție și Sietetică UMF Cluj.

Citeste articolul pe RomaniaTV