vineri 3 decembrie 7:06 PM

Abonare la google news

Cine e, de fapt, Marilu Dobrescu și cum a câștigat titlul de cel mai bun influencer din 2021?


Marilu Dobrescu a reuşit în acest an să câştige titlul de „Cel mai bun influencer din România”. Tânăra a reuşit să urce în clasament înaintea Alinei Ceuşan care s-a aflat pe locul trei. Cine este, de fapt, focoasa roşcată şi cum a reuşit să atragă atenţia în mediul online.


Dorian Popa, Cristina Almășan, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng și Mădălin Șerban sunt doar câteva dintre numele care au „luptat” pentru cel mai important premiu al anului 2021.

Iată că la numai 22 de ani, Marilu Dobrescu a fost desemnată cel mai bun influencer din ţara noastră. Pe pagina sa de Instagram, roşcata a publicat un mesaj de mulţumire pentru cei care au susţinut-o să ajungă până aici.

„Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este People’s Choice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat!

Încă de la începuturile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ului meu, ‘Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.’

Au trecut 5 ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Voi ați votat, premiul e al nostru!

Mulțumesc și întregii echipe Eentertainment România! Îmi pare rău că nu se poate ajunge în LA anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o să fiu cu ochii pe ea-7 decembrie”, a transmis Marilu Dobrescu pe pagina sa de Instagram.

CITEŞTE ŞI: PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! PRIMA UNIVERSITATE CARE OFERĂ CURSURI PENTRU BLOGGERI, VLOGGERI SAU INFLUENCERI

Cine este Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este considerată una dintre cele mai nonconformiste prezențe din mediul online. Pe reţelele de socializare, focoasa roşcată a reuşit să adune o comunitate uriaşă de oameni. Mai exact, peste 230.000 de oameni îi urmăresc activitatea doar pe Instagram.

Influencerița are un serial despre mistere și criminali în serie pe YouTube, apreciat de sute de mii de fani.

Pe lângă acestă pasiune, Marilu Dobrescu a lucrat şi ca model, ajungând pe podiumul internaţional. Tânăra a colaborat cu brand-uri cunoscute, printre care Armani, Liu Jo, Salvatore Ferragamo și Michael Kors.

 

Sursă foto: Instagram

Cancan.ro