2 iunie 1:59 PM

Abonare la google news

Cinci persoane rănite în urma unui accident produs în judeţul Giurgiu

„ISU Giurgiu a fost anunţat în urmă cu puţin timp prin 112 că pe DN 61, între localităţile Ghimpaţi şi Letca Nouă a avut un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi trei echipaje SAJ. Echipajele de intervenţie au constatat faptul că în microbuz se aflau 11 persoane, în cele două autoturisme, trei persoane, iar cinci persoane din totalul celor implicaţi în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale, trei dintre acestea fiind transportate la spitale din Capitală”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Mai multe persoane au fost rănite şi au fost transportate la spitale din Capitală. Mai precis, o femeie de 50 de ani, o femeie şi un bărbat ambii în vârstă de 58 de ani.

Echipajele medicale au preluat o femeie de 50 de ani din microbuz şi o femeie şi un bărbat, ambii de 58 de ani, care se aflau în cele două autoturisme implicate în accident. De asemenea, la faţa locului au primit îngrijiri medicale alţi doi bărbaţi care au refuzat transportul la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul