19 mai 12:18 PM

Abonare la google news

Cina cea de taină! Leo Messi și Luis Suarez au cinat împreună, la Madrid.

Cina cea de taină! Leo Messi și Luis Suarez au gpăsit timp să ia cina împreună, chiar dacă mai este un meci de disputat. Cei doi sunt prieteni foarte buni și nu ratează niciun prilej să se reunească. Presa a speculat că cei doi ar fi discutat și despre viitorul lor. Mai ales că amândoi ar putea să își părăsească echipele în această vară.

Luis Suarez mai are un an de contract cu Atletico, dar înțelegerea lui Messi cu Barcelona se încheie pe 30 iunie. Iar fanii roș-albaștrilor sunt tot mai tensionați, în așteptarea deciziei starului argentinian.

Cina cea de taină! Leo Messi și Luis Suarez au cinat împreună, la Madrid

Ca să treacă peste supărarea ratării titlului, Leo Messi a dat o fugă, alături de partenera de viață, Antonela, până la Madrid. Fotbalistul a profitat de ziua liberă acordată de antrenorul Ronald Koeman, în urma înfrângerii cu Celta Vigo. Aceasta a pus punct șanselor catalanilor de a mai obține titlul și l-a supărat rău pe argentinian.

Messi și Suarez au luat cina la Madrid. I-a spus argentinianul unde va juca din toamnă?

Așa că a dat o fugă la Madrid, unde s-a întâlnit cu Luis Suarez și consoarta acestuia, Sofia Balbi. Cei doi au cinat într-un restaurant select și au arătat încă o dată că au rămas buni prieteni. De altfel, Messi a fost foarte supărat după ce clubul l-a lăsat să plece, vara trecută, pe atacantul uruguayan. Această decizie s-a dovedit a fi una neinspirată.

Răzbunarea lui Suarez:  este la un pas de a lua campionatul în Spania

Când golgheterul uruguayan a fost lăsat să plece gratis, Messi s-a declarat mâhnit. A fost unul din motivele pentru care a și cerut să fie lăsat să plece, anul trecut. În plus, chiar și din punct de vedere sportiv, a fost o hotărâre neinspirată a Barcelonei. Suarez a semnat cu Atletico, a marcat 20 de goluri și este principalul motiv pentru care madrilenii sunt doar la o victorie de titlu. Ar fi o răzbunare dulce pentru atacantul de 34 de ani.

Laporta a obținut un împrumut de 500 de milioane. Îl convinge pe Messi să rămână la Barcelona?

În schimb, Leo Messi încă așteaptă să vadă ce se vrea la Barcelona. Presa iberică a anunțat deja că pentru argentinian, banii nu mai sunt importanți. Messi este dispus să renunțe la salariul colosal, dacă este convins că proiectul sportiv este unul viabil. Mingea este în terenul președintelui clubului.

Acesta a reușit să obțină o finanțare importantă, care îi va permite să achite datoriile urgente. Laporta a renunțat în această vară la transferuri costisitoare, dar tot încearcă să contruiască o echipă tare. Iar convingerea lui Messi să semneze un nou contract ar fi o lovitură importantă și ar anunța că Barcelona rămâne un club de top în Europa.

Citeste articolul pe PlaySport