Abonare la google news

Cifrele de groază privind îmbolnăvirile COVID-19 prezentate de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății: ”Sunt la ATI!”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a prezentat cifrele infiorătoare ale pandemiei de coronavirus, din ultima perioadă, când se consideră că a venit valul al treilea. Ministrul a spus că se poate observa scăderea vârstei pacienților infectați cu noul coronavirus.

Mai mult, în secțiile de Terapie Intensivă ajung tot mai mulți copii. De asemenea, s-a observat scăderea vârstei pacienților care au forme de boală medii, severe şi critice! Iar 167 de copii sunt acum internaţi! 16 dintre ei se află la ATI, intubați. „În spaţiul public există foarte mult zgomot. Cred că noi toţi suntem de acord că prioritatea zero este salvarea de vieţi şi limitarea la minimum a deceselor evitabile. De asemenea, o prioritate este la limitarea problemelor socio-economice care derivă de această situaţie. Acestea sunt priorităţile noastre”, a fost declarația pe care a dat-o Vlad Voiculescu, înr-o conferință de presă. (CITEȘTE ȘI: A APĂRUT O NOUĂ VARIANTĂ DE CORONAVIRUS! S-A RĂSPÂNDIT ÎN JAPONIA ȘI ARE IMUNITATE MARE LA VACCIN)

Cifrele de groază privind îmbolnăvirile COVID-19 prezentate de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Tot ministrul Sănătății a mai îndemnat oamenii la solidaritate şi mobilizare, acțiuni care pot conduce la o stare de normalitate pe care ne-o dorim cu toții. „Acest val trei vine peste valurile anterioare care au lăsat în urma lor un număr de pacienţi la terapie intensivă. Acest val trei vine cu noi pacienţi care suplimentează deja numărul mare de pacienţi. Observăm o creştere a ratei de transmitere a virusului şi un număr mare de persoane infectate pornind de la un caz iniţial. Cu alte cuvinte, vedem familii întregi care vin la spital după puţină vreme de la infectarea primului membru al familiei”, a continuat Vlad Voiculescu. (NU RATA: CORONAVIRUS ROMÂNIA, 4 APRILIE. PESTE 4000 DE ROMÂNI INFECTAT, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE, CU SARS – COV – 2)

Ministru care a tras un semnal de alarmă: „Vedem de asemenea copii internaţi. Avem în acest moment 167 de copii internaţi, din care 16 sunt în secţia ATI, doi dintre aceştia sunt intubaţi!”

Citeste articolul pe Cancan