2 iunie 3:16 PM

Abonare la google news

Christian Baya vine din Glory să lupte cu Amansio Paraschiv în Golden Fighter Championship 7 de la Bucureşti

Golden Fighter Championship 7 se va desfăşura pe 24 iunie, la Bucureşti, fanii sporturilor de contact urmând să se delecteze cu zece meciuri electrizante.

 

Baya, care vine din Glory, are un record de 23 de victorii, dintre care 9 prin KO, 11 înfrângeri şi o remiză şi se va duela cu Amansio Paraschiv, multiplu campion român, cu 33 de victorii, dintre care 16 prin KO, 11 înfrângeri şi o remiză în palmares.

 

Câştigătorul acestui meci, main-eventul galei GFC 7, care se va desfăşura pe durata a cinci runde de câte trei minute, urmează să primească centura intercontinentală la categoria 71kg.

 

Într-un alt meci de excepţie, moldoveanul Petru Morari revine în circuitul Golden Fighter şi se va confrunta cu olandezul Johannes Kaffa pentru titlul mondial, la categoria 65kg.

 

O altă confruntare de gală va fi cea între Linnic Yaroslav, învingător în campionatul Ucrainei, în campionatul Republicii Moldova şi campion World Grand Prix 2020 şi olandezul Jimmy Omani, care e la a doua apariţie în GFC după cea din 2020, de la Timişoara, când l-a învins pe Alin Văcăreanu.

 

Organizatorul galei, promotorul timişorean Alin Fălcuşan, promite şi alte meciuri interesante, dezvăluind că în deschiderea galei de la Bucureşti o să avem parte şi de o luptă între fete, la categoria 57kg.

 

Evenimentul de pe 24 iunie va fi transmis în România de ProX şi ProTV.

 

Golden Fighter Championship activează sub egida Federaţiei Române de Kempo, membră a Comitetului Olimpic Român.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul