Abonare la google news

China, pregătită să ofere Indiei asistenţă pentru a face faţă pandemiei. Mesajul transmis de președintele Xi Jinping

PROFIMEDIA.RO

  • Administraţia de la Beijing este pregătită să ofere Indiei asistenţă pentru a face faţă pandemiei.
  • Xi Jinping a transmis condoleanţe Indiei pentru numeroasele decese provocate de coronavirus.
  • Administraţia de la Beijing intenţionează să trimită echipamente şi medicamente suplimentare Indiei în următoarele zile.

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, i-a transmis vineri premierului indian, Narendra Modi, că Administraţia de la Beijing este pregătită să ofere Indiei asistenţă pentru a face faţă pandemiei.

Citeste si:  Mircea Geoană: „În Rusia asistăm la o derivă represivă în interior și o agresivitate accentuată în plan exterior. NATO este obligată să fie pregătită”

Xi Jinping a transmis condoleanţe Indiei pentru numeroasele decese provocate de coronavirus şi a exprimat preocupare pentru situaţia epidemică, potrivit agenţiei China Nouă (Xinhua) şi cotidianului Global Times.

Administraţia de la Beijing intenţionează să trimită echipamente şi medicamente suplimentare Indiei în următoarele zile.

India este grav afectată de pandemie, raportând sute de mii de cazuri de infecţii în ultimele zile. Spre exemplu, joi au fost raportate 386.452 de cazuri de coronavirus în India şi 3.498 de decese.

Citeste si:  Comisiile de specialitate din Ministerul Sănătăţii şi de la Agenţia Naţională a Medicamentului vor stabili în această săptămâna care va fi intervalul de vârstă pentru care se va folosi vaccinul AstraZeneca în România

Până în prezent, în India s-au înregistrat 3,16 milioane de cazuri de coronavirus şi 208.330 de decese. India se află pe locul al doilea în lume, după Statele Unite, în privinţa numărului cazurilor de coronavirus înregistrate.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

Citeste si:  VIDEO Președintele Macron consideră necesară o redresare europeană mai viguroasă: Suntem prea înceţi, suntem prea complicaţi, suntem prea închistaţi în propriile birocraţii