luni 29 noiembrie 10:14 PM

Abonare la google news

CFR Cluj vrea să dea o nouă lovitură la nivel de staff administrativ. Cu cine negociază campioana


CFR Cluj este aproape de a da o nouă lovitură. Campionii României vor să-l aducă pe Dani Coman în conducerea clubului.


Refuzați în vară

Dani Coman, în acest moment președinte la FC Hermannstadt, a refuzat pe CFR Cluj în vară, când a preferat să rămână la Sibiu. Patronul Nelu Varga încearcă să-l facă pe acesta să se răzgândească, conform stiridecluj.ro.

Echipa din Sibiu este una dintre cele care vor să promoveze în Liga I, la capătul acestei stagiuni. Ei ocupă poziția secundă în eșalonul secund, în spatele liderului Petrolul Ploiești. Diferența dintre cele două este de cinci puncte. Sub aceștia se află Universitatea Cluj, completând podiumul.

În ultima perioadă, CFR Cluj i-a adus pe Bogdan Mara și Cristi Balaj, în funcții de conducere. Dani Coman nu ar urma să îi ia locul lui Balaj, ci să se ocupe de latura sportivă a activității. Fostul arbitru va rămâne în continuare un supervizor al tuturor oamenilor din club.

Un argument pentru realizarea acestei mutări este buna relație dintre Dani Coman și Nelu Varga.

Au existat discuții cu CFR Cluj. Ei au un președinte, pe Cristi Balaj. Hai să-l lăsăm să fie liniștit și să-și vadă de ce are de făcut acolo” a declarat Dani Coman.

Constantin Grameni și Alexi Pitu, la CFR Cluj?

Deși echipa are probleme financiare, clujenii sunt aproape de a bifa două transferuri pentru perioada din iarnă. Nelu Varga ar dori să-i cumpere pe Constantin Grameni și Alexi Pitu, jucători legitimați la Farul Constanța.

CFR dorește să mai scape de salariile mari pe care le oferă, iar plecările lui Anas Tahiri și Fofana par iminente. Cei doi nu sunt jucători de bază în anturajul echipei, iar Dan Petrescu este de acord cu rezilierea contractelor. Pe de altă parte, tehnicianul campioanei dorește să-și întărească lotul, iar cei doi tineri par a fi primele mutări. Jucători de bază pentru Farul Constanța, rămâne de văzut suma pe care va trebui s-o plătească echipa din Cluj.

„Regele” și-a dat acordul pentru plecarea celor doi jucători, iar aceștia ar urma să se alăture lotului condus de Dan Petrescu din ianuarie, odată ce se deschide perioada de transferuri.

Alexi Pitu este cotat la 250.000 de euro, conform Transfermarkt și evoluează pe postul de mijlocaș stânga. Constantin Grameni este evaluat la 200.000 de euro, conform Transfermarkt, și evoluează pe poziția de mijlocaș defensiv. Primul a evoluat în 16 partide în actuala stagiune, pe când cel de-al doilea a bifat nouă prezențe.

Playsport.ro