miercuri 27 octombrie 1:48 PM

Abonare la google news

CFR Cluj vrea să dea lovitura! Dan Petrescu, aproape să transfere un mijlocaș brazilian din Liga 1: „Există o ofertă concretă”

Mijlocașul brazilian al celor de la UTA Arad, Roger (25 de ani), se află în atenția celor de la CFR Cluj, ca posibilă țintă de transfer pentru perioada de iarnă.


În prezent, UTA se află pe loc de play-off în Liga 1 după ce a învins spectaculos Academica Clinceni în etapa a 13-a, scor 3-0, iar brazilianul Roger s-a dovedit a fi un element important în parcursul de până acum al arădenilor.

Acesta a fost adus în România de la Riga FC, formație din capitala Letoniei, cu care a și reușit să câștige două titluri de campion, în 2019 și 2020.


Brazilianul Roger, dorit de campioana CFR Cluj

Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a interesat de jucătorul brazilian, iar agentul acestuia a recunoscut, potrivit GSP, după meciul cu Academica Clinceni că există o ofertă concretă pentru jucătorul pe care îl reprezintă:

„Pe lângă cei tineri, ofertați de câteva echipe, există și ceva concret pentru Roger, dar decizia nu îmi aparține mie, ci celor care conduc clubul. Ei știu dacă îl vor lăsa să plece sau nu” a declarat Bogdan Apostu, care a refuzat însă să ofere detalii cu privire la ofertă, dacă este din campionatul intern sau din afara țării.

Formația lui Laszlo Balint își păstrează poziția de candidată la play-off în actuala ediție de Liga 1 și ocupă locul șase în clasament, cu 23 de puncte adunate în primele 13 etape. Până acum, Roger a fost integralist și s-a aflat pe teren în toate meciurile celor de la UTA, reușind să înscrie două goluri și să ofere o pasă decisivă.

Cu atât mai mult, acesta se poate dovedi greu de păstrat la UTA Arad după ce până acum a dat randament fiind folosit pe patru poziții diferite, al doilea vârf, mijlocaș central ofensiv, dar și în ambele benzi.

În total, Roger Junio Rodrigues Ferreira are 38 de apariții în tricoul UTA-ei, 4 goluri și 6 pase decisive, iar contractul său cu arădenii va expira pe 3 ianuarie 2021.

În prezent, cota sa de piață se ridică la 400.000 de euro, cea mai mare de până acum în cariera sa.

Prosport.ro


Stirile.eu