vineri 11 iunie 9:12 PM

Abonare la google news

CFR Cluj, încă un transfer! Cine e Daniel Paraschiv, a cincea mutare făcută de la sosirea lui Marius Șumudică


CFR Cluj a mai reușit un transfer! Campioana României l-a adus și pe Daniel Paraschiv, de la Viitorul Târgu Jiu.


În cariera sa de până acum, atacantul născut la Brașov a mai evoluat doar pentru două formaţii, AFC Harman şi Luceafărul Oradea.

Marius Șumudică l-a refuzat pe Gigi Becali, dar a preferat să rămână în Liga 1. Tehnicianul a declarat la prezentarea oficială făcută de CFR Cluj că are ca obiectiv titlul și calificarea în Liga Campionilor sau Europa League, iar tehnicianul care a lăsat o impresie bună în Turcia primește transfer după transfer.

Daniel Paraschiv, al cincilea transfer făcut de CFR Cluj

Daniel Paraschiv este cel de-al cincilea transfer făcut în ultimele zile de CFR Cluj, după belgianul Anas Tahiri, mijlocaşul argentinian Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), fundaşul algerian Rachid Bouhenna (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi mijlocaşul Denis Alex Rusu (Şoimii Lipova).

„Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul atacantului Daniel Paraschiv. Născut la Braşov, Paraschiv (22 de ani) a evoluat în sezonul recent încheiat pentru formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind unul dintre principalii marcatori din Liga a II-a, cu 11 goluri în 27 de partide, în toate competiţiile. Îi urăm bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul vişiniu”, a fost anunțul campioanei României.

„Toți cei care sunt angrenați aici, din orice ramură, marketing, birouri, tot ce se întâmplă în momentul de față, toată lumea e superprofesionistă! Sunt uimit de ce am găsit aici!”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Prosport.ro