28 septembrie 1:07 PM

Abonare la google news

CFR Cluj îi dă lovitura de grație lui Gică Hagi şi face o academie de Champions League! 12 terenuri + hotel cu 40 de camere!

CFR Cluj a anunțat că va investi în infrastructură pentru dezvoltarea academiei din Gruia.

După ce au anunțat că noul președinte de la CFR Cluj va fi Cristi Balaj, fostul arbitru FIFA, cei din conducerea clubului și-au exprimat și dorința de a înființa o academie de copii și juniori.

La aproximativ două săptămâni după anunțul făcut, unul dintre sponsorii echipei din Gruia a revenit cu detalii și a dezvăluit ce investiții se vor face la CFR Cluj.

CFR Cluj a anunțat ce investiții va face pentru academia din Gruia

Daniel Metz, unul dintre sponsorii principali ai campioanei României, a anunțat că CFR Cluj va avea 12 terenuri de antrenament, un hotel cu 40 de camere, centre de recuperare și toate condițiile necesare pentru dezvoltarea tinerilor fotbaliști.

„Viitoarea Academie a clubului nostru va avea 12 terenuri de antrenament, hotel cu 40 de camere, centre de recuperare, SPA etc. În aproximativ 2-3 săptămâni vom primi informații oficiale. Proiectul va fi demarat încă în acest an. Termenul de realizare a infrastructurii este de maximum 1 an. Hai CFR!”, este anunțul făcut de către Daniel Metz, unul dintre sponsorii echipei CFR Cluj, pe un grup al fanilor clubului din Gruia.

CFR Cluj va concura astfel cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, construită de la zero de către fostul mare fotbalist al României, la Ovidiu.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod special de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională” – Cristi Balaj, pe Facebook, în urmă cu aproximativ două săptămâni

Citeste articolul pe ProSport