7 martie 1:06 AM

Abonare la google news

CFR Cluj confirmă gestul făcut de Giedrius Arlauskis: „A venit să joace gratis până la vară!”

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, a confirmat faptul că portarul Giedrius Arlauskis, în vârstă de 33 de ani, va juca pe gratis în Gruia.

La începutul lunii trecute, Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la Al Shabab, pentru ca arabii să îl înregistreze pe atacantul nigerian Ighalo, trecut și pe la Manchester United, în contextul în care regulile din campionatul saudit permit legitimarea a doar șapte jucători străini.

Portarul lituanian a revenit la CFR Cluj și i-a șocat pe conducători cu gestul său.

Marius Bilașco, despre revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj

Giedrius Arlauskis le-a transmis celor de la CFR Cluj că revine în Gruia și va juca pe gratis până în vara acestui an, din recunoștință față de clubul în tricoul căruia a cucerit trei titluri de campion al României.

„Da, Arlauskis este, așa cum am spus, jucătorul nostru. Aș vrea să apreciez gestul pe care l-a făcut. Puțini l-ar fi făcut. A dorit să își arate recunoștința pentru clubul alături de care a câștigat trei campionate. A venit să joace gratis până la vară. Ne bucurăm și noi că jucătorii au astfel de afinități pentru clubul nostru”, a spus Marius Bilașco la Digi Sport.

  • 8 meciuri a jucat Giedrius Arlauskis pentru Al Shabab, în actuala ediție a primei ligi din Arabia Saudită.
  • 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, potrivit Transfermarkt.
  • 28 de meciuri a jucat portarul lituanian pentru CFR Cluj, în sezonul trecut al Ligii 1.
  • FC Džiugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol, CFR Cluj și Al Shabab sunt echipele pentru care a evoluat până acum Giedrius Arlauskis.
  • 7 trofee a cucerit portarul lituanian în România: 3 titluri de campion cu CFR Cluj, un titlu cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni, o Cupă a României cu FCSB și o Supercupă cu CFR Cluj.

Citeste articolul pe ProSport