Abonare la google news

Cererea de criptoactive a explodat în 2021. eToro anunță peste 3 milioane de noi utilizatori și o creștere cu 233% a tranzacțiilor în primele trei luni ale anului

Platforma de investiții eToro a înregistrat 3,1 milioane de noi utilizatori în primul trimestru al anului 2021, față de 1 milion în trimestrul anterior și 5.2 milioane pe parcursul întregului an 2020, potrivit unui comunicat transmis redacției GÂNDUL FINANCIAR. Numărul total de tranzacții efectuate pe platformă a ajuns la 210 milioane în T1, o creștere de 233% față de primul trimestru al anului 2020, determinat de cererea puternică de acțiuni și criptoactive.

eToro Group Ltd.,  o platforma de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori, a publicat la începutul lunii iunie unii din indicatorii săi cheie de performanță pentru T1 2021.

Acest anunț vine după ce compania a anunțat anterior combinarea de afaceri cu FinTech Acquisition Corp. V. De asemenea, compania și-a publicat și situațiile sale financiare auditate din 2020.

eToro intenționează să lanseze în 2021 aplicația eToro Money și cardul de debit

eToro intenționează să lanseze în 2021 aplicația eToro Money și cardul de debit în Marea Britanie și UE. Aplicația se va conecta direct la conturile de investiții eToro ale utilizatorilor și va permite depuneri și retrageri instantanee, precum și servicii financiare suplimentare.

Anul trecut a fost caracterizat prin accelerarea implicării investitorilor individuali pe piețele de capital. Mediatizarea pe scară largă a piețelor financiare și faptul ca oamenii au avut în lockdown mai mult timp la dispoziție pentru a-și îmbunătăți abilitățile au încurajat un număr record de investitori individuali să intre pe piețe prin intermediul platformelor și aplicațiilor de investiții online, a declarat Yoni Assia, cofondator și CEO al eToro.

„Am văzut această tendință accelerându-se în 2021, iar eToro continuă ritmul susținut de creștere în primul trimestru. Compania a înregistrat o creștere cu 214% a numărului de noi înregistrări pe platformă comparativ cu aceeași perioadă din 2020. Aceasta înseamnă că eToro a primit 3,1 milioane de utilizatori noi înregistrați în primul trimestru al anului 2021. Comparativ, au fost 5.2 milioane de utilizatori noi înregistrați pe parcursul întregului an 2020”, a adăugat Yoni Assia.

Numărul tranzacțiilor de pe platformă a depășit 210 milioane în primul trimestru din 2021

eToro este o platformă cu active multiple și am observat o cerere crescândă din partea utilizatorilor pentru acțiuni și criptoactive în primul trimestru al acestui an. Numărul tranzacțiilor de pe platformă a depășit 210 milioane în primul trimestru, creșterea fiind determinată în principal de cererea investitorilor individuali pentru acțiuni. Reprezentanții companiei mai arată că Dr. Hedva Ber, fost supraveghetor bancar în Israel, s-a alăturat recent echipei de management în calitate de COO la nivel global și co-adjunct CEO, alături de Shalom Berkovitz, CFO al eToro și co – vicepreședinte executiv care supraveghează echipele financiare la nivel global, precum și  activitatea companiei în Marea Britanie, SUA și Asia. Dr. Ber va conduce infrastructura operațională eToro, guvernanța corporativă, operațiunile privind conformitatea și reglementarea, operațiunile legale, gestionarea riscurilor și eforturile de responsabilitate socială, potrivit comunicatului.

Piața indică un trend de creștere a diversificării criptoactivelor în portofoliile investitorilor individuali

Expansiunea pieței cripto, ce a avut loc la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021 a evidențiat, de asemenea, un trend de creștere a diversificării criptoactivelor în portofoliile investitorilor individuali, unele monede alternative crescând în popularitate. Anul acesta, eToro a adăugat șapte criptoactive noi pe platformă pentru a susține această cerere crescută de diversificare și intenționează să adauge mai multe. eToro își va publica rezultatele financiare provizorii complete din primul trimestru al anului 2021 în următoarele săptămâni, se arată în comunicat.

 

 

Citeste articolul pe Gandul