Cenzură fără precedent a membrilor societății civile, în Consiliul Superior al Magistraturii

Pentru prima data, Secția pentru Judecători a cenzurat participarea reprezentanților societății civile din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Astfel, la lucrările ședinței Comisiei nr. 1 legislație și cooperare instituțională, din data de 23 februarie 2021, s-a refuzat deschiderea lucrărilor, până când cei doi membri aleși nu au părăsit ședința.

Citeste si:  Gigi Becali, amenințări fără precedent: „Nemernicilor, voi sunteți nebuni? Nu se mai poate cu mine!” + Atac devastator la Istvan Kovacs: „Va plăti pentru «furăciunile» lui”

Cei doi reprezentanți ai societății civile au participat la ședințele pregătitoare ale Consiliului și au susținut și apărat constant interesele instanțelor, conduită membrilor Secției pentru Judecători de astăzi fiind una fără precedent.

Este vorba de Victor Alistar și Romeu Chelariu, care – prin intermediul unui comunicat de presă au explicat ce s-a întâmplat la ședința de astăzi:

Citeste si:  Peste 600 de profesori titluari și 2.400 de profesori asociați, care au depășit vârsta de pensionare predau încă în universitățile din România. Topul instituțiilor de învățământ superior cu cele mai multe cadre didactice de peste 65 de ani

Într-o anexă este prezentat și cadrul legal nerespectat prin gestul de cenzurare a participării la ședința de astăzi a celor doi reprezentanți ai societății civile din CSM:

Sursa: Gandul

 4 total views