Abonare la google news

Centrul Vechi, luat cu asalt de oameni. Extazul unui turist american: „Mă simt excelent. Romanii sunt cei mai buni la avut distracție”

Profitând de vremea caniculară de afară, bucureștenii și turiștii aflați în capitala României pe de altă parte, au luat cu asalt Centrul Vechi, unde pe seară nu mai aveai loc să arunci un ac.

Deși la terase abia aveai loc să te miști, aglomerația nu i-a oprit pe oameni să țină cont ca pandemia de coronavirus încă nu s-a sfârșit. Petrecăreții au dansat pe unde au apucat, în localuri, pe terase, printre mese ori pe străduțe, fără nicio urmă de distanțare fizică.

Citește și: Se plimba prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. A fugit. Ajuns acasă, a căutat pe net și a aflat ce i s-a întâmplat: „Nu voi mai călca acolo!”

Un turist american, venit în România pentru a se întâlni, cel mai probabil cu prietenii, spune că pentru prima dată a simțit, datorită atmosferei din Centrul Vechi, că viața ar putea reveni la normalitate.

„Sunt din Statele Unite, România este superbă! Mă simt excelent. Romanii sunt cei mai buni la avut distracție din lume. E o atmosferă foarte plăcută, alături de persoanele dragi, ne simțim foarte bine. Simt cumva că revenim la normal și că începem să ne distrăm din nou”, a declarat bărbatul la ProTV.

Turistul din SUA este de părere că românii se pricep cel mai bine la distracție (sursa foto captură ProTV)

Situația cazurilor de coronavirus, la nivel național

Până astăzi, 27 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.630 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.045.351 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 46 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În ultimele 24 de ore, în Municipiul București, nu s-au înregistrat cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, în intervalul 26.06.2021 (10:00) – 27.06.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 76 de decese (48 bărbați și 28 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Botoșani, Maramureș, Mureș, Prahova și Municipiul București.

71 dintre aceste decese sunt anterioare intervalului mai sus menționat și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate.

Nu rata: Secretul teribil al soției unui celebru fotbalist din Liga I. Un bărbat a fost înjunghiat de șapte ori pentru ea, în Centrul Vechi al Capitalei

Citeste articolul pe Cancan