Abonare la google news

Centru de vaccinare la Piața Obor: „Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate”

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat marți că la Piața Obor din București va fi deschis un centru de vaccinare anti-COVID, iar persoanele care se vaccinează vor primi „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni”, a scris Radu Mihaiu, pe pagina sa de Facebook.

Primarul sectorului 2 spune că „scopul dorit este să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale”.

„Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a completat edilul.

Potrivit primarului de sector, „Caravana de la Obor” va fi deschisă vineri, fiind un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare: „Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doză”.

Programul centrului de vaccinare de la Piața Obor va fi în zilele de vineri și sâmbătă (11 si 12 iunie) între orele 8:00-20:00, iar duminică între 8:00-18:00.

„Hai să avem sănătate… și poftă bună”, mai spune Radu Mihaiu.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews