marți 19 octombrie 9:00 PM

Abonare la google news

Celia, declarații despre a doua sarcină: ”Îmi era frică să mă bucur”

Celia va deveni mămică pentru a doua oară! Artista se apropie deja de luna a cincea de sarcină și abia așteaptă să-și țină la piept bebelușul.


În trecut, Celia a pierdut două sarcini, motiv pentru care nu credea cu tărie că totul va decurge bine, alegând astfel să păstreze secret până când se asigura că totul este în regulă și nu mai există riscuri.

Totodată, artista mai are două intervenții chirurgicale pe uter, însă cu toate acestea, medicul Celiei i-a spus că poate să se considere o mămică sănătoasă, cu o sarcină sănătoasă, asta pentru că totul decurge așa cum trebuie.


”Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii. Am mai avut două intervenții pe uter.”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.

Celia s-a îngrășat nouă kilograme în cinci luni de sarcină

Cântăreața este deja la a doua sarcină și nu își face griji de faptul că s-a îngrășat nouă kilograme în cele cinci luni de sarcină, asta pentru că prima dată când a devenit mămică a luat 23 de kilograme în greutate.

„Am pus nouă kilograme. Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo.”, a mai adăugat artista în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Cât despre sexul bebelușului, Celia nu a dat vreun detaliu, însă artista a mărturisit că știe ceva, dar mai așteaptă o confirmare.

Sursa foto: Arhiva Cancan.ro

Cancan.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !