Cele mai controversate momente din viața lui Tiger Woods: a plătit zeci de prostituate pentru sex, a consumat droguri și și-a pierdut toți sponsorii din cauza viciilor sale!

Tiger Woods a fost întotdeauna un om al contrastelor. Talentul său extraordinar de a juca golf s-a confruntat însă cu alte abatri din viața extrasportivă. Recunoașterea de pe terenul de sport s-a împletit întotdeauna cu critici furioase ale publicului și ale presei.

Triumfurile sale sportive au împărtășit ore în direct la televiziune și pagini întregi ocupate în ziare ori în reviste, de exemplu, s-a vorbit foarte mult despre infidelitățile sale care l-au făcut să joace într-unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istoria sportului mondial.

Este vorba de partenera Elin Nordegren, după ce au ieșit la iveală mai multe relații extraconjugale, inclusiv plăți pentru sex cu prostituate. Elin a cerut în cele din urmă divorţul care s-a pronunţat în mai puţin de 10 minute. Woods şi-a înşelat nevasta cu peste 19 femei şi a trebuit să plătească 750 demilioane de dolari

Citeste si:  Alexandra Oană, consilierul local USR PLUS, cere lămuriri de la Emil Boc, după ce Pocol a spus că hotelul de pe trotuar e ridicat legal

Cele mai controversate momente din viața lui Tiger Woods: a plătit zeci de prostituate pentru sex, a consumat droguri și și-a pierdut toți sponsorii din cauza viciilor sale!

Ceva similar s-a întâmplat ani mai târziu cu a doua sa soție, schioarea Lindsey Vonn. În plus, a venit mărturisirea lui Woods despre dependențele sale de sex și alcool și decizia de a intra într-un centru de reabilitare pentru a-și rezolva problema.

Citeste si:  Ianis Hagi, pe prima pagină în Scoția. Declarațiile controversate care l-au pus acolo

În memoria populară rămâne accidentul de mașină pe care l-a avut atunci când și-a introdus vehiculul în interiorul propriului său conac, iar ulterior modelul suedez Elin Nordengren l-a descoperit pe Tiger Woods într-o stare de beție, inconștient și însoțit de zece femei.

A fost arestat de poliția din Florida pentru că a adormit în mașina sa, în zori, și a arătat semne de consum de droguri.

Citeste si:  DOCUMENT EXCLUSIV: Raed Arafat, decizii controversate privind dotarea spitalelor cu oxigen, care ar putea să fi provocat incendiul de la Matei Balş

Toate aceste evenimente au făcut ca sponsorii să-și ia rămas bun de la el, inclusiv Nike, Gatorade, Gillette sau EA Sports, ceea ce a însemnat pierderi enorme din punct de vedere financiar.

A avut probleme medicale destul de grave care l-au făcut să fie supus unei intervenții chirurgicale în nenumărate ocazii: cinci operații la spate, la fel de multe pe genunchiul stâng, cot, gât și probleme ale tendonului lui Ahile.

Sursa: ProSport

 9 total views