duminică 26 septembrie 12:24 PM

Abonare la google news

Cele mai amuzante și mai inedite ipostaze în care a fost surprinsă Angela Merkel


Angela Merkel are umor și prezență de spirit, și le-a folosit pe amândouă din plin în cele aproape două decenii cât a fost în fruntea guvernului federal de la Berlin.


Au fost și momente în care, oricât a încercat, nu a reușit să iasă din încurcătură decât după ce a smuls zâmbete audienței.

În altele a fost surprinsă alături de lideri ai lumii, în timpul mai multor încurcături protocolare.

Nu a evitat să fie fotografiată nici cu halba de bere în mână, nici în timp ce mănâncă fructe de mare.

Angela Merkel a dovedit că are umor și prezență de spirit. FOTO. Profimedia Images

Seria fotografiilor amuzante a fost completată săptămâna aceasta cu momentul în care a fost ciupită de păsări în parcul din Marlow.

Germania alege duminică noua componență a celui de-al 20-lea Bundestag, Parlamentul federal al țării. Peste 60 de milioane de alegători sunt așteptați la urne pentru a vota viitorul cancelar al Germaniei, care o va succede pe Angela Merkel.

Principalii candidați care se luptă pentru poziția de viitor șef al guvernului federal de al Berlin sunt Olaf Scholz (social-democrați), Annalena Baerbock (Verzi) și Armin Laschet (creștin-democrați). 

Miza acestor alegeri nu vizează doar Germania, ci și Europa, pentru că în joc este direcția în care o va lua Uniunea Europeană cu un nou lider al celei mai puternice economii a blocului comunitar. 

Editor : Georgiana Marina


Digi24.ro