luni 23 august 4:30 PM

Abonare la google news

Cel puţin 22 de morţi şi 50 de dispăruţi, în inundaţiile din statul american Tennessee. Multe dintre victime sunt copii VIDEO


Douăzeci de oameni au murit în oraşul Waverly (115 km vest de Nashville), comitatul Humphreys, a declarat şeful poliţiei locale Grant Gillespie, într-o conferinţă de presă. O a altă persoană a fost găsită moartă într-o altă zonă, a precizat sursa citată, potrivit căreia bilanţul victimelor ar putea creşte.


Iniţial, poliţia a anunţat aproximativ 40 de dispăruţi, dar bilanţul a fost restabilit la 50, între care mai mulţi copii.

Citeşte şi Zidul lui Trump, de la frontiera cu Mexicul, afectat de inundaţii. Ploile au distrus porţiuni importante din el FOTO

Guvernatorul statului Tennessee s-a deplasat la faţa locului, iar preşedintele american Joe Biden a transmis ”condoleanţe profunde” şi a anunţat că guvernul este ”gata să ofere asistenţă” sinistraţilor.

Agenția de gestionare a situațiilor de urgență din Tennessee (TEMA) a catalogat ploile torențiale și inundațiile drept „catastrofale”. O staţie de observație a înregistrat 43 cm de ploaie în 24 de ore, depășindu-se astfel recordul istoric precedent, de 35 cm, consemnat în 1982.

Citeşte şi Inundaţiile din Belgia, mană cerească pentru hoţii români: „Fură orice poate aduce câţiva bani”

Romaniatv.net