Abonare la google news

Cel mai tânăr miliardar din lume este patronul a aproape 100 de magazine în România. Acesta abia a împlinit 18 ani

Se numeşte Kevin David Lehmann (foto centru), are 18 ani şi are o avere cotată la 3,3 miliarde de dolari. El este fericitul moştenitor al lui Guenther Lehmann, proprietarul Dm-drogerie markt, principalul lanţ de magazine de cosmetice și bunuri de larg consum din Germania, fondat în 1974. Potrivit site-ului web al companiei , are peste 41.000 de angajați în peste 2.000 de magazine din toată Germania. Cel mai tânăr miliardar din lume deţine active şi în România.

Citeste si:  GRAFICE Creștere cu peste 50% a numărului de infectări COVID-19 depistate în România în ultimele 7 zile, comparativ cu începutul lunii februarie/ Situație îngrijorătoare și în secțiile ATI

Potrivit lui Forbes, nici Lehmann și nici tatăl său nu sunt implicați activ în companie și se știe destul de puțin despre ei. Bussines Insider a contactat Dm-drogerie markt pentru comentarii, însă Lehmann nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Citeşte şi Cine era Petr Kellner, miliardarul ceh mort într-un accident aviatic

Citeste si:  Și-a dat demisia! Antrenorul a plecat după o nouă înfrângere

Compania DM, patronată de adolescentul miliardar, este prezentă și în România, din anul 2007, unde deținea 91 de magazine în septembrie 2017.

Al doilea cel mai bogat tânăr miliardar este chinezul Wang Zelong, în vârstă de 24 de ani, care are 1,5 miliarde de dolari. Locurile 3 și 4 sunt deținute de surorile norvegiene Alexandra și Katharina Andresen, care au 24 și, respectiv, 25 de ani, fiecare cu câte 1,4 miliarde de dolari. Amândouă dețin o parte a companiei Ferd, o firmă de investiții de miliarde de dolari.

Citeste si:  Vedeta din România care trăiește în lux și opulență. S-a mutat în vilă nouă, în pandemie

Citeşte şi Miliardar celebru, găsit mort în vacanţă. Abia se vindecase de Covid-19

Citeste articolul pe RomaniaTV

 4 total views