Abonare la google news

Cel mai important lucru pe care l-a învățat Ștefan Bănică jr. Ce lecție i-a dat tatăl său

Cu toții știm că Ștefan Bănică jr a moștenit talentul artistic de la tatăl său. Marele actor Ștefan Bănică i-a dat o lecție de zile mari juratului de la X Factor România, pe vremea când solistul era doar un puștan. Ce i-a spus Fane Blondu fiului său e de prețuit.

Cel mai important lucru pe care l-a învățat Ștefan Bănică jr de la tatăl său

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu milioane de fani în toate colțurile țării și o carieră impresionantă de mai bine de trei decenii în spate. Actor, cântăreț, entertainer, vedeta de televiziune, soț, tătic model, Ștefan Bănică le-a bifat pe toate.

Se spune că talentul se moștenește, iar în familia Bănică iubirea pentru teatru și muzică s-a transmis din generație în generație. Juratul X Factor România a moștenit vocea și dragostea pentru actorie de la tatăl său, regretatul artist Ștefan Bănică senior și, la rândul său, soțul Laviniei Pîrva a transmis mai departe pasiunea pentru entertainment fiului său Radu, în prezent concurent la showul Te Cunosc de Undeva.

Ce lecție de viață a primit Ștefan Bănică jr de la tatăl său

Cel mai important lucru pe care l-a învățat Ștefan Bănică jr de la tatăl său. Artistul a avut o relație foarte apropiată de regretatul său tată. Fane Blondu, după cum era poreclit marele actor, avea șarm, carismă și era tot un zâmbet. Scheciurile sale savuroase alături de Stela Popescu și Gică Petrescu erau cele mai așteptate de către publicul român iubitor de comedie și muzică. Juratul X Factor România a declarat că a reținut câteva sfaturi prețioase de la părintele său, care sunt mai mult lecții de viață. Seniorul l-a învățat cum să aprecieze, cu adevărat, munca artiștilor.

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus: ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab’. Era un film românesc. Tata tace. Apoi spune: ‘Ai fost la film… ai plătit bilet?’.

Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică! ‘Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea”, a mărturisit Ștefan Bănică despre dialogul pe care l-a avut cu tatăl său, înainte de a juca în filmul „Liceenii”.

Citeste articolul pe PlayTech