vineri 8 octombrie 11:01 AM

Abonare la google news

Cea mai mare victorie pentru Cristiano Ronaldo. A scăpat, după 10 ani, de cea mai grea povară


Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai celebri sportivi ai planetei. De-a lungul timpului, notorietatea imensă i-a provocat și multe neplăceri starului portughez. După 10 ani, cea mai mare victorie pentru Cristiano Ronaldo a fost anunțată, în sfârșit.


Cea mai mare victorie pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (36 de ani) este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei. În ultimul deceniu, Ronaldo a dominat fotbalul european prin performanțele sale fantastice. De-a lungul timpului, notorietatea starului portughez a explodat, devenind unul dintre cei mai ”vânați” sportivi.

Succesul lui Cristiano Ronaldo a culminat și cu câteva episoade mai puțin plăcute. În 2009, modelul american Kathryn Mayorga l-a acuzat pe lusitan că ar fi violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas. Modelul american i-a intentat proces penal lui Ronaldo. Starul portughez i-a oferit lui Mayorga suma de 375.000 de dolari pentru a nu da detalii despre evnimentul din Las Vegas. La vremea respectivă reprezentanții lui Ronaldo explicau gestul lui Ronaldo de a oferi această sumă de bani.

Domnul Ronaldo a plătit cash suma de 375.000 de dolari și ambele părți au căzut de acord să păstreze confidențialitatea fără dreptul de a o rupe”, au susţinut reprezentanţii jucătorului.

Totodată, reprezentanții portughezului au susținut că banii nu reprezintă recunoașterea vinovăției lui Ronaldo. Aceasta a fost o încercare de a pune capăt unor acuzații revoltătoare și nefondate care ar putea afecta reputația fotbalistului.

Ulterior, Mayorga a decis să deschidă un proces civil împotriva lui Ronaldo. Aseară, un judecător a decis respingerea procesului intentat starului portughez. Avocații lui Ronaldo au susținut că reprezentanții legali ai modelului american ar fi intrat în posesia corespondenței dintre portughez și echipa sa. Judecătorul Daniel Albregts a concluzionat că avocații doamnei Mayorga au greșit atunci când au pus mâna pe documente într-un mod ilicit.

Peter Christiansen, avocatul lui Cristiano Ronaldo, a declarat mulțumit aseară:

Suntem mulțumiți de examinarea detaliată a Curții în cazul acestei chestiuni și de disponibilitatea acesteia de a aplica în mod corect legea asupra faptelor și de a recomanda respingerea cauzei civile împotriva domnului Ronaldo”, a declarat avocatul.

Cristiano Ronaldo a negat vehement acuzațiile

Cristiano Ronaldo a fost vizibil afectat de acuzațiile aduse de modelul american Kathryn Mayorga. Starul portughez a fost extrem de vehement la adresa acuzațiilor ce i-au fost aduse și a dorit să dezmintă personal totul.

„Resping ferm acuzațiile făcute împotriva mea. Violul este o faptă groaznică, care este total împotriva valorilor mele”, a scris Ronaldo, pe Twitter, în 2018.

Playsport.ro