marți 19 octombrie 3:00 AM

Abonare la google news

Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda după ce au fost diagnosticaţi cu COVID

Gabriela Cristea coronavirus. Gabriela Cristea a fost prima din familia ei care a ieşit pozitiv la testul de coronavirus. I-au urmat, la scurt timp, Tavi şi cele două fetiţe, Victoria şi Iris. Din fericire, toţi patru au dezvoltat forme uşoare ale bolii, astfel că nu a fost necesară spitalizarea. S-au izolat împreună la domiciliu şi urmează tratamentele recomandate de medic.


Cea mai afectată de boală a fost Gabriela, care a avut întreaga simptomatologie a bolii, inclusiv pierderea mirosului şi a gustului. Tavi Clonda a trecut mai uşor prin boală, acesta declarând că doar în primele zile s-a simţit ceva mai rău. El, însă, nu şi-a pierdut mirosul şi gustul.

Citeste si Carmen Harra a prezis divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf: „Vor urma încă două căsătorii”


Până pe la 17.00, fetele dorm şi atunci ne odihnim şi noi. Orele lor de somn sunt şi ale noastre. M-am simţit mai rău la început când aveam un pic de febră, eram mai pleoştit un pic. Acum mai am ansul înfundat. E o stare de gripă.

Fetele dorm, sunt ok, n-au trecut prin etape din astea dificile, au avut o tuse la început, dar acum e din ce în ce mai rară. Acum se joacă, sunt active, răstoarnă casa cu susu-n jos. Din câte ştiu, copiii fac forme uşoare. Pot fi şi cazuri grave, dar ne rugăm la Dumnezeu să fie bine„, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea spune că, în ce le priveşte pe fetiţe nu boala lor a ridicat probleme, cât partea psihologică. Micuţele aveau tot timpul nevoie să fie în contact cu mama lor, contact care nu a mai fost posibil imediat ce Gabriela Cristea a aflat că este pozitivă şi s-a izolat.

Citeste si Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Ce spune despre noua relaţie a antrenorului

Eu cred că noi am avut toţi de la început, de-aia ne-am izolat în casă. Din momentul în care am fost diagnosticată, ne-am închis cu toţii în casă, pe fete nu le-am mai dus la grădiniţă. Eu am rămas fără gust şi fără miros, Tavi, în schimb, le are pe-amândouă.

Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta. În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies. La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt„, povesteşte Gabriela.

 

Romaniatv.net


Stirile.eu