joi 29 iulie 1:12 PM

Abonare la google news

Cea mai mare problemă pentru Reghecampf la Universitatea Craiova: „E greu acolo! Nu a rezistat Pițurcă, un super antrenor”. Cauza: „Sunt cei din jurul patronului care se pricep la toate”

Ioan Ovidiu Sabău pune în discuție o problemă cu care s-au confruntat Pițurcă sau Bergodi la Craiova și care l-ar putea împiedica și pe Reghecampf să facă performanță pe „Ion Oblemenco”.


Fostul internațional vorbește despre „sfătuitorii” patronului Rotaru și implicarea acestora în viața echipei, ce ar putea fi dăunătoare.

Fost antrenor și conducător, Ioan Sabău nu crede că este normal ca unii oameni din staff-ul foștilor antrenori să rămână la echipă, chiar dacă se schimbă „principalul”.


Cea mai mare problemă pentru Reghecampf la Universitatea Craiova: „E greu acolo! Nu a rezistat Pițurcă, un super antrenor. Ei nu-și asumă, dar sunt primii care corectează”

Laurenţiu Reghecampf e noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, contract fiind valabil pe o perioadă de doi ani.

Reghe l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis, grecul fiind demis după eșecul oltenilor din Conference League cu KF Laci, 0-1.

„Poate să fie o mutare reușită. Totuși, este un antrenor cu autoritate, personalitate, experiență, impune respect. Echipele lui tot timpul au fost disciplinate și pregătite din punct de vedere fizic bine, dar e greu să reziști acolo. Dacă nu a rezistat Pițurcă, un super, super antrenor…

Foarte greu, pentru că sunt cei din jurul patronului cu care nu-i ușor să gestionezi situația. Pun presiune, se pricep la toate, ei nu își asumă, dar sunt întotdeauna primii care să corecteze, să dea sfaturi. Și pierzi din autoritate. Dar sper să fie lăsat, am înțeles că are o relație foarte bună cu domnul Rotaru.

E adus ca să facă și transferuri, să pregătească echipa. El să fie omul care să ia decizii, iar ceilalți toți să se supună lui, începând cu oamenii de lângă echipă, nu mai vorbesc de jucători”, a spus Sabău la Look Sport+.

Acei oameni care rămân tot timpul în staff, după ce pleacă antrenor, de multe ori fac foarte mult rău. Tot timpul sunt consultați de patron, se discută în culise foarte mult, își dau cu părerea, mai discută și cu jucătorii unii dintre ei, sunt prieteni cu jucătorii și nu fac bine. Afară, când vine antrenorul pleacă toți. Și tu ai fost în staff-ul care nu a avut rezultate, pleci și tu. Ce e aia să plece unul și ceilalți toți rămân în club? Nu e normal – Ioan Sabău

foto: www.facebook.com/UCVOficial

Prosport.ro


Stirile.eu