miercuri 14 aprilie 10:01 PM

Abonare la google news

Ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici. Semnul zodiacal sub care s-a născut astrologul de la Antena 3


Mihai Voropchievici este un numerlog celebru din România. A devenit cunoscut datorită runelor sale, iar acum are o emisiune săptămânală, la Antena 3, numită Adevăruri ascunse.


Ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici face previziuni în fiecare săptămână. El a studiat astrologie, numerologie, dar și chiromanție și cartomanție. Horoscop Rune este rubrica ce i-a adus faima.

El are trei copii și este căsătorit. Mihai Voropchievici s-a născut pe 14 decembrie și are 69 de ani. El este zodia săgetăor, lucru de care mulți oameni erau curioși. Este un om cu credință în Dumnezeu, așa cum a declarat de mai multe ori.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”, a spus el.

Mihai Voropchievici are o singură superstiție

Mihai Voropchievici are o singură superstiție, iar aceea este legată de piciorul pe care îl pune în pământ când se trezește. Numerolog are mereu grijă ca primul picior care atinge pământul dimineața să fie dreptul.

Celebrul numerolog a scris și o carte intitulată Numerele, zodiile și sănătatea. El a descris în cartea lui felul în care numărul zilei de naștere influențează fiecare om. Este vorba despre numărul psihic din viața fiecăruia.

El a prezis, în urmă cu mai mult timp că în 2020 se vor întâmpla evenimente nefericite la nivel global și că multe guverne ale lumii vor lua decizii importante.

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului.

Situația se va schimba abia la începutul verii! Recompensele le primim din a doua jumătate a anului. 2020 este un an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025. În 2020 trebuie să fiți atenți la job, sănătate și relaționare”, declara el la momentul acela.

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai importanți numerologi din România, iar runele lui sunt urmărite de un număr imens de oameni.

PlayTech