Abonare la google news

Ce vor mânca Liviu Dragnea şi Radu Mazăre în penitenciar la masa de Paşti

Astfel, politicieni cunoscuţi precum Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, sau Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, nu vor rămâne fără preparatele tradiționale la masa de Paşte, chiar dacă va fi din arest, potrivit gandul.ro.

Duminică, în prima zi de Paște, deţinuţii vor servi la micul dejun ceai, pâine, brânză şi mezeluri. Masa de prânz va fi una festivă, cu un ou roşu, pâine, ceapă verde, ridichi şi drob. Apoi vor servi ciorbă de miel/porc/vită/pui, în funcţie de regim sau religie, spun surse din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) citate de Antena3.

Citeste si:  Accident mortal în Prahova! A intrat cu mașina într-un copac și s-a făcut praf. Șoferul a murit pe loc

Ce vor mânca Liviu Dragnea şi Radu Mazăre în prima zi de Paşte

La felul doi, vor avea piure de cartofi cu friptură de porc/vită/ miel/pui, iar la desert vor primi 200 de grame de cozonac şi o răcoritoare fără zahăr.

Nici cina nu va lipsită de carne. Deţinuţii vor mânca înainte de culcare pilaf cu porc, vită, miel sau pui.

Citeste si:  Spitalul Foişor: Opt pacienţi au mai rămas să fie evacuați, sâmbătă dimineața, astfel încât spitalul să fie alocat pacienților cu Covid-19

La cină, aceştia vor mânca pilaf de orez cu carne. De asemenea, vor putea opta pentru porc, vită, miel sau pui.

Meniul deţinuţilor în a doua zi de Paşte

În a doua zi de Paşte, meniul diferă puţin. Deţinuţii vor primi la micul dejun ceai, brânză, marmeladă, mezeluri (în funcție de regim, religie).

Prânzul va fi din nou unul festiv. Va fi similar cu cel din prima zi de Paşte, doar că friptura va fi înlocuită de iahnie de fasole cu cârnați.

Citeste si:  Un comandant de penitenciar din perioada comunistă are pensia specială de mii de euro lunar

Anul acesta, deținuții vor putea primi vizite și un pachet de la rude. La cină, cei din penitenciar vor primi paste cu brânză.

În plus, pe lângă meniul special de Paște, anul acesta deținuții vor putea primi vizite și un pachet de la rude.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: Sunt unicul parlamentar din România, cred ca şi din lume, sancţionat pentru declaraţii politice

Citeste articolul pe RomaniaTV