vineri 3 decembrie 5:17 PM

Abonare la google news

Ce veste pentru fanii lui Dinamo! „Dulăii” fac șase super transferuri pentru Liga Campionilor. Toți jucătorii sunt internaționali


Dinamo are șanse minime să depășească faza grupelor în Liga Campionilor, dar „dulăii” se întăresc serios pentru sezonul viitor, în care vor evolua tot în cea mai importantă competiția europeană.


ProSport a aflat că Dinamo va face șase super transferuri, astfel încât Xavi Pascual să viseze chiar la o calificare în Final Four.

Joi seara, „dulăii” au suferit o înfrângere la scor pe terenul celor de la Veszprem: maghiarii au fost de neoprit în repriza secundă, iar în total au înscris nu mai puțin de 47 de goluri.

Dinamo, șase super transferuri pentru Final Four-ul Ligii Campionilor

Dinamo domină clar și în acest sezon competiția internă, însă „dulăii” au de gând să devină cu adevărat o forță și în Europa.

Xavi Pascual vrea să se bată de la egal la egal cu Barcelona, PSG, Veszprem și Kielce, așa că spaniolul care a scris istorie cu Barcelona se va baza din sezonul viitor pe șase super jucători.

Trei dintre handbaliști, toți internaționali, ar fi semnat deja cu Dinamo, formație care a reușit două victorii mari în acest sezon de Liga Campionilor, cu Veszprem și Kielce.

Dinamo, meci decisiv cu Motor în fața propriilor fani

În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, cu HC Motor. Clubul Dinamo a anunţat joi că toate biletele pentru meciul din 8 decembrie au fost vândute.

În cazul în care va pierde și returul cu Motor, atunci Dinamo își poate lua practic adio de la calificarea în faza următoare a competiției.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în perioada 18-19 iunie.

Prosport.ro