luni 18 octombrie 1:06 PM

Abonare la google news

Ce vedetă cu zeci de meciuri la națională ar putea ajunge la FCSB. Impresarul Florin Manea a dat cărțile pe față

FCSB le-ar putea da o lovitură majoră pe piața transferurilor rivalilor de la CFR Cluj. În ultimele zile s-a vehiculat faptul că formația din Gruia urmează să îl readucă în Liga 1 pe ivorianul Wilfried Kanon.


În vârstă de 28 de ani, fundașul central care poate evolua și la închidere a jucat din iulie 2012 până în septembrie 2013 în România, la Gloria Bistrița și FC Brașov. Ulterior, el a evoluat timp de 6 ani în Olanda, la Ado Den Haag, înainte de a pleca în Egipt, la FC Pyramids.

Wilfried Kanon a fost propus la FCSB

Egiptenii l-au împrumutat pentru jumătate de an în Qatar, la Al-Gharafa. În acești ani Kanon a adunat nu mai puțin de 52 de selecții pentru naționala Coastei de Fildeș, pentru care a și reușit să marcheze 3 goluri.


Acum, el este aproape de o revenire în Liga 1. A intrat în ultimul an de contract la FC Pyramids și este disponibil pentru un preț destul de accesibil.

Impresarul Florin Manea a dat noi detalii despre situația fotbalistului ivorian. El a explicat că mutarea acestuia la CFR Cluj nu este încă rezolvată. Mai mult, el chiar l-a propus lui Gigi Becali în direct la o emisiune TV și i-a transmis că o să regrete dacă nu îl va aduce la FCSB, așa cum s-a întâmplat în trecut în cazul lui Hervin Ongenda de la FC Botoșani.

Nu îl ştiţi pe Kanon, care a fost la Gloria Bistriţa şi care are 53 de meciuri la naţională? S-a întors acum şi vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeş. L-am adus în România. Nu a semnat cu cei de la CFR, dacă vă interesează, vă sun. Ştiţi cum o să fie cu Kanon? O să sunaţi peste trei-patru luni, cum a fost şi cu Ongenda”, i-a spus Florin Menea lui Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali insistă că nu va mai transfera fotbaliști străini

Finanțatorul FCSB-ului nu a fost însă impresionat de caracterizarea făcută de impresar. El a explicat că nu mai dorește să transfere jucători străini, după ce s-a înșelat recent cu un astfel de transfer.

Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic, care era cel mai bun fundaş stânga din România şi, de când a venit la mine, nu a mai fost aşa”, a răspuns Gigi Becali.

Oferta lui Florin Manea a venit în contextul în care transferul lui Kanon la CFR Cluj este din ce în ce mai improbabil. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de antrenorul campioanei, Dan Petrescu.

Eu nu ştiu nimic de acest fundaş. Nu cred că va fi. Eu v-am zis, până în iarnă nu cred că va mai veni vreun jucător la CFR. Sperăm să rămână toţi jucătorii valizi. Nu mai avem nevoie pe niciun post, suntem acoperiţi peste tot”, a explicat „Bursucul”.

EXCLUSIV. Sponsorul lui Gigi Becali, care „face cazane” este, de fapt, un gigant cu afaceri de sute de milioane de euro!

 

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !