17 martie 8:25 PM

Abonare la google news

Ce trebuie să facă Pablo Cortacero când ajunge în România! Giani Kiriță, mesaj clar pentru patronul lui Dinamo: „N-are ce să caute la echipă!” | EXCLUSIV

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a anunțat că se va întoarce în România pentru procesul cu membrii DDB, în urma căruia speră că va recăpăta controlul echipei. Însă, Giani Kiriță, fostul jucător important al lui Dinamo, îl îndeamnă pe omul de afaceri spaniol să facă altceva.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Giani Kiriță, mesaj clar pentru Pablo Cortacero

Fostul fotbalist susține că Pablo Cortacero ar trebui să uite de procesul cu DDB și să le ofere suporterilor acțiunile pe care le deține.

Cât despre înlocuirea antrenorului Ionel Gane cu Gigi Mulțescu, Giani Kiriță consideră că este o mutare bună.

„Eu zic că este o soluție bună, pentru că nea Gigi (n.r. Mulțescu) a mai fost la Dinamo. A pus cât de cât echipa pe picioare. E normal ca, după o serie de meciuri negative, antrenorul să fie schimbat.

E o situație delicată. În primul rând, eu aș vedea-o altfel, dacă tot a venit în România pentru proces și nu are de gând să investească, ar fi bine să predea actele clubului cui trebuie, adică suporterilor sau, eventual, unui investitor care vrea să vină și să investească la Dinamo. Un om care este în acte patron și nu investește, n-are ce să caute la echipă”, a declarat Giani Kiriță, pentru ProSport.

În ultimul meci de campionat, Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, cu scorul de 1-2.

Citeste articolul pe ProSport