1 ianuarie 3:02 PM

Abonare la google news

Ce țări exotice au granițele deschise! Egiptul, cea mai apropiată destinație cu soare de România

Românii sunt mari amatori de vacanțe exotice în plină iarnă, iar recent au fost introduse curse charter pentru Maldive – una dintre cele mai spectaculoase destinații cu soare. Pe de altă parte, Egiptul, cu Marea Roșie, este ce mai apropiată destinație cu soare și plajă.

La ora actuală, Egiptul e cea mai apropiată destinaţie pentru soare şi plajă. La o distanţă de doar trei ore cu avionul de țara noastră!

Zanzibar, la mare căutare

De asemenea, se mai fac zboruri în Antalya și pentru prima dată au apărut în România câteva chartere pe destinaţii exotice precum Zanzibar sau Maldive, care au fost și cele mai vânate. Dar asta înseamnă zboruri de peste nouă ore.

Un avantaj pentru Maldive e faptul că este de fapt un arhipelag. Format din aproape 1.200 de insule de corali. Așa că de multe ori, pe o insulă e un singur resort. Mai mult, intrarea în ţară se face pe bază de test PCR Covid, potrivit Alephnews.ro.

Se poate merge și în Mexic

În afară de Maldive, cele mai cerute vacanţe la început de 2021 sunt în Republica Dominicană. Există însă posibilitatea de a călători şi către Mexic, existând agenţii locale care oferă pachete în această ţară.

 

 

Sursa: Gandul