Ce studii are Roxana Nemeș de la Survivor România 2021. Fanii sigur nu știu acest detaliu

Roxana Nemeș poate fi văzută evoluând la concursul Survivor România, însă puțini știu ce studii are aceasta. De mică, Roxana Nemeș a încercat să ajungă în lumina reflectoarelor.

Ce studii are Roxana Nemeș de la Survivor România 2021

De-a lungul timpului, Roxana Nemeș a fost actriță, prezentatoare de televziune, model, cântăreață, dar a pozat și pentru ”Fata de la pagina 3”. Roxana Nemeș a participat și la numeroase concursuri de miss și prezentări de modă. Însă pe lângă toate acestea, ea a studiat pentru a ajunge om de televiziune. Astfel, ea a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din Târgu Mureș, dar a făcut și șapte ani de balet. Încă de mică aceasta a urmat cursurile școlii de modelling ”Costin Mărculescu”, a fost membru al unei trupe dance din Târgu Mureș, numită ”Intens”, iar apoi a lucrat alături de părinții săi la o companie multilevel marketing, acolo unde a participat la un concurs de miss și a câștigat titlul de ”Miss Popularitate”.

Citeste si:  Primarii din România l-au criticat pe ministrul Sănătăţii pentru organizarea vaccinării. Vlad Voiculescu, mirat de reacţia lor

Însă debutul în showbiz-ul autohton s-a întâmplat când aceasta a apărut la rubrica ”Fata de la pagina 3”. Aceasta nu s-a dat bătută prea ușor și a mai avut și câteva apariții în videoclipurile unor artiști din țara noastră. Roxana Nemeș a mai apărut și într-un pictorial FHM. Aceasta a debutat și în muzică, iar impresarul ei a fost Radu Groza, cu care a avut și o relație amoroasă și care a ajutat-o să apară în ziare, să intre în industria muzicală și apoi în televiziune.

Citeste si:  România a avut în 2020 cele mai puţine insolvenţe din ultimul deceniu. Măsurile luate de stat au ajutat companiile să supraviețuiască

Roxana Nemeș, în conflict cu Zanni

În ce privește participarea la emisiunea Survivor România 2021, aceasta a avut multe momente tensionate, însă a reușit să treacă peste ele. Cu toate că a avut câteva conflicte cu cei din echipă, Zanni spunându-i chiar la un moment dat că nu are ce căuta într-o astfel de emisiune, Roxana Nemeș s-a ținut tare pe poziții, dorind să facă față tuturor provocărilor.

„Am întrebat-o pe Nemeș, mai mult din curiozitate, ce ar vrea să câștigăm la probă. Mi-a zis că șampon. I-am zis că mâncare, asta ar trebui, îmi zice: șampon, că uite cum am părul. Încearcă să te uiți și la cei din jurul tău, că uite ce păr murdar am. De asta ne ciondănim cu ele. Aici suntem la Survivor, trebuie să fim bărbați cu toții. Dacă vrei șampon mergi la București. Aici să rămână ăia mai puțin sensibili. Că nu avem nevoie de ei aici”, a spus Faimosul Zanni, în urmă ceva timp, în emisiunea ”Survivor România 2021”.

Sursa: PlayTech

 11 total views