Abonare la google news

Ce sporturi practică Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Așa se menține în formă, de fapt

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D se află la sezonul al doilea. Cele două echipe formate din Războinici și Faimoși se luptă în Republica Dominicană pentru marele premiu. Printre concurenții din echipa Războinicilor se află și Marius Crăciun. Iată ce sporturi practică Marius Crăciun.

Ce sporturi practică războinicul Marius Crăciun

Marius Crăciun este din Pitești și are vârsta de 25 de ani și încă din copilărie a practicat sporturi, dar nu la un nivel profesionist. Mediul din care provine el nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, dar acesta rămâne cea mai mare pasiune a sa.

Marius Crăciun este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și membru al echipei naționale olimpice de judo.

Ce sporturi practică Marius Crăciun – motivația pentru sport

Profesia lui Marius este cea de manager de marketing și are o condiție fizică de invidiat. Deoarece este pasionat de sport de mic copil acesta a avut de-a lungul timpului mai multe activități sportive printre care:

  • 12 ani judo de performață
  • câteva lui de MMA
  • este pasionat de porkour
  • în timpul liber practică bodybuilding și fitness.

”Prima dată când am început să fac sport a fost la vârsta de 10 ani, eram în clasa a 6–a și m-am dus la judo. De cand am intrat în sală m-am îndrăgostit de acel sport și am practicat timp de 12 ani.” după cum declara Marius potrivit debarbati.ro.

”Am practicat parkour câțiva ani și de acolo am deprins câteva scheme și sărituri periculoase. Sărituri în apă de la platforme de 10 m, (sărituri în râu de la înălțime de pe pod). Cățărat prin parcuri foarte mari special amenajate pentru așa ceva. Mi-ar plăcea să mai încerc și alte sporturi extreme, doar că până acum nu am avut ocazia.” după cum spunea acesta potrivit aceleiași surse.

Ce sporturi practică Marius Crăciun – alte competiții

Marius Crăciun participă la Survivor România din dorința de a-și ajuta familia care nu are o situație financiară prea bună și această situație a fost amplificată și de faptul că tatăl său s-a îmbolnăvit, fiind diagnosticat cu  Alzhaimer. El a mai participat și la alte competiții televizate. Printre acestea se numără și faptul că a ajuns printre finaliștii emisiunii Ninja Warrior de la Pro TV. De asemena, el a participat și la emisiunea Ferma a cărui finalist a fost.

„Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă, a mărturisit Marius, potrivit viva.ro.

Ce sporturi practică Marius Crăciun – sportul l-a disciplinat

Marius Crăciun afirma că sportul l-a ajutat foarte mult să devină disciplinat și să ajungă omul de astăzi care este unul: optimist, muncitor, spontan, bine crescut, ordonat, motivat și un bun ascultător.

Citeste si:  Surpriza uriașă a preliminariilor pentru CM 2022 vine din grupa României: Germania a fost învinsă de Macedonia de Nord

Practicarea sportului l-a ajutat să se autoeduce. Pentru a-și depăși condiția, un rol important l-au avut oemenii pe care i-a întâlnit pe parcursul evoluției sale.

”Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice.„ după cum spunea chiar Marius.

Citeste articolul pe PlayTech

 43 total views