Abonare la google news

Ce sfat puternic a primit Simona Halep de la Ion Țiriac înainte de revenirea în circuit: „Mi-a spus ce va urma, să fiu pregătită!”

Simona Halep (29 de ani) s-a consultat cu Ion Țiriac (82 de ani) înainte de a reveni în circuitul de tenis profesionist, iar miliardarul român i-a oferit un sfat puternic protejatei sale.

Simona Halep a venit însoțită de Ion Țiriac la turneul WTA 250 desfășurat în această săptămână la Cluj, iar campioana tenisului a îmbinat utilul cu plăcutul! Halep a urmărit meciurile de la Winners Sports Club, dar s-a consultat și cu Țiriac înainte de a pleca la Montreal (16 – 22 august).

Simona Halep a mărturisit că Ion Țiriac a avertizat-o că vor urma momente dificile și că va avea nevoie de timp pentru a-și reintra în ritm după accidentarea la gamba stângă.

Simona Halep a primit un sfat puternic de la Ion Țiriac înainte de revenirea în circuit: „Mi-a spus să fiu pregătită mental pentru că vor urma înfrângeri dureroase”

Astfel, Ion Țiriac i-a oferit un sfat puternic Simonei Halep, înainte ca sportiva să plece la turneul WTA 1.000 de la Montreal: „Mi-a spus că trebuie să fiu pregătită mental pentru că vor fi înfrângeri dureroase, să nu cedez, să fiu puternică pe ceea ce știu eu că trebuie să fac și ceea ce efectiv am făcut până acum și să am încredere că sunt capabilă să revin la un nivel înalt”, a dezvăluit Simona, care a venit ca spectatoare la turneul Winners Open de la Cluj-Napoca.

Halep a avut parte de o zi plină de relaxare la Cluj și a făcut o comparație între Winners Open și turneul la care a jucat în trecut la București: „Sper că o româncă va câștiga turneul! Mi se pare un pic mai relaxat turneul de aici, dar și la București a fost destul de plăcut. Pentru mine a fost diferit pentru că am și jucat la București doi ani. Aici nu am jucat și nu pot spune care este diferența ca jucătoare, dar ca spectatoare îmi place mai mult aici”, a adăugat eleva lui Darren Cahill.

Citeste articolul pe ProSport