Ce se poate întâmpla când angajezi oameni ai străzii. Incredibila pățanie de la o fermă de lapte din Huși!

Chiar, ce se poate întâmpla când angajezi oameni ai străzii? Păi, dacă ne uităm la incredibila pățanie de la o fermă de lapte din Huși, atunci poți să vezi cum o muncă de-o viață este distrusă în numai câteva ore! Căci, atât au rezistat doi oameni ai străzii angajați de o femeie să lucreze la ferma ei.

Binefăcătoarea le-a dat casă, masă și salariu bun, iar cei doi frați au distrus cu motorină toată producția de lapte a fermei!

Au băgat motorină în butoiul cu lapte

Doi frați, în vârstă de 56, respectiv 58 de ani sunt singurii oameni ai străzii din Huși. Proprietarei unei ferme zootehnice i s-a făcut milă de ei, mai ales că trăiau într-un cimitir și sufereau de foame și frig. Femeia de afaceri le-a oferit salariu 2500 de lei (de fiecare), casă și masă, angajându-i la ferma de lapte pe care o conducea.

Citeste si:  Transformare uluitoare al unui om al străzii! A fost mâna unui celebru stilist

În prima zi, bărbații le-au spus fermierilor că ei nu știu să facă nimic, iar când au fost trimiși să hrănească vițeii au fugit mâncând pământul, pretextând că le este frică de animale. În ziua a doua, au fost puși apoi să spele pe jos, dar cum nu reușeau să controleze furtunul de apă, erau mereu puși la pământ de presiunea puternică. În fine, în a treia zi, cei doi oameni ai străzii au văzut un butoi de 800 de litri plin cu laptele strâns într-o zi de la fermă și au decis că se pot servi direct de acolo. Din curte au luat un bidon de plastic pe care l-au introdus în butoiul cu lapte.

Citeste si:  Angajații de la Matei Balș rup tăcerea după incendiu. Ce se întâmplă, de fapt, în spital e ireal

Nici măcar mirosul de motorină din bidonul de plastic nu le-a dat de gândit. Într-o clipă, toată producția de lapte a fermei a fost compromisă! Din a patra zi, binefăcătoarea lor i-a concediat, astfel că frații au ajuns din nou pe străzile Hușilor. „Asemenea oameni sunt pagubă la casă. Mai mult strică, decât să facă. Mai trebuie alți angajați să stea după ei, să nu ia sau să distrugă ceva pe aici”, a reacționat proprietara fermei.

Citeste si:  Zlatan Ibrahimovic, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Starul Milanului și-a uimit fanii după ce a apărut aproape dezbrăcat | VIDEO

Sursa: Gandul

 5 total views