joi 11 noiembrie 8:32 PM

Abonare la google news

Ce salariu fabulos are, de fapt, Cosmin Olăroiu la noua sa echipă. Românul, convins cu o sumă incredibilă


Cosmin Olăroiu a început o nouă aventură în zona Golfului. Tehnicianul român a semnat pe doi ani cu Sharjah, unde va avea un salariu fabulos. Suma incredibilă cu care a fost convins antrenorul a fost făcută publică.


Cosmin Olăroiu, plătit regește la noua echipă

Clubul Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, a anunţat, miercuri seară, în social media, numirea lui Cosmin Olăroiu în funcţia de antrenor principal. Contractul este valabil două sezoane, iar Olăroiu îşi va prelua atribuţiile abia la începutul săptămânii viitoare.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani va câștiga 5 milioane de euro pe sezon la Sharjah FC. Asta înseamnă că a reușit să bifeze al treilea cel mai mare salariu primit în carieră. Un simplul calcul arată că Olăroiu va câștiga 10 milioane de euro în cei doi ani pe cât are contract cu formația arabă.

Suma incredibilă pe care antrenorul o va încasa

Cosmin Olăroiu este convins că se va descurca la Sharjah. El a mai activat în Emirate timp de șapte sezoane, între 2011 și 2018. De data aceasta, Oli semnat un contract pe două stagiuni, cu un salariu anual de 5 milioane de euro, susțin surse din zona Golfului Persic.

La Jiangsu, Olăroiu era remunerat cu 7 milioane. În schimb, oficialii de la Shabab Al-Ahli i-au oferit 6,5 milioane. În orice caz, Olăroiu este mulțumit de felul în care a evoluat. Gruparea „regilor”, cum sunt supranumiți alb-violeții, e proprietatea guvernatorului emiratului Sharjah, Sultan bin Muhammad Al-Qasimi, și nu se zgârcește atunci când vine vorba de remunerația antrenorilor bine cotați.

Cum a fost primit tehnicianul român la Al-Sharjah

Ali Salem Al Midfa, președintele Consiliului de Administrație al clubului din  Emiratele Arabe Unite, a vorbit în termeni laudativi despre tehnicianul român, fiind convins că tehnicianul român va duce clubul spre fruntea clasamentului.

Un nou pas înainte pentru echipa noastră de fotbal, care se poate face cu Regele selecțiilor, atotputernicul Cosmin Olăroiu!. Rugăm fanii să-l sprijine pe „Rege’ și să-l ajute pentru ca împreună să realizăm obiectivele dorite.”, a transmis șeicul, potrivit presei străine.

De-a lungul carierei, Cosmin Olăroiu a antrenat mai multe echipe din România (FC Național, FCSB și Poli Timișoara), precum și din Golf (Al-Hilal, Al-Sadd, Al-Ain, Al-Ahli, Al-Shabab. Tehnicianul român a trecut și pe la naționala Arabiei Saudite. În China, el a fost antrenorul lui Jiangsu Suning.

Playsport.ro