Abonare la google news

Ce români vom avea pe tablou în prima zi de Wimbledon. Programul zilei de luni la al treilea turneu de Mare Șlem al anului

Organizatorii de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, disputat pe iarba londoneză, au anunțat programul primei zile de concurs, cea de luni, iar România va avea trei sportive la start în prima zi la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, competiție care va începe luni și la care Simona Halep a anunțat că nu va participa.

Monica Niculescu, venită din calificări, o va înfrunta pe Aryna Sabalenka, Belarus, 4 WTA, în primul joc de pe terenul 1, la ora 15. Apoi, după ora 19, Mihaela Buzărnescu va juca pe terenul numărul 2 în compania americancei Venus Williams, marea campioană de Grand Slam.

Irina Begu intră în concurs după ora 14.30, pe terenul numărul 11, cu Katie Volynets.

Ce români vom avea pe tablou în prima zi de Wimbledon. Programul zile de luni la al treilea turneu de Mare Șlem al anului

Marți, în a doua zi de concurs, o vom avea la start pe Sorana Cîrstea, care o va întâlni pe Samantha Murray Sharan (226 WTA), Patricia Țig (62 WTA) care va da piept cu Daria Kasatkina (34 WTA / favorită 31) și Ana Bogdan (92 WTA) care o va întâlni pe finalista de la Roland Garros, Anastasia Pavyluchenkova (19 WTA / 16).

Orele de start urmează să fie anunțate luni seara.

Simona Halep, locul 3 mondial şi deţinătoarea trofeului, şi-a anunţat, vineri, retragerea de la turneul de grand slam de la Wimbledon. Sportiva a afirmat, într-o postare pe Instagram, că nu este complet refăcută în urma accidentării la picior.

Citeste articolul pe ProSport