marți 21 septembrie 8:18 PM

Abonare la google news

Ce obsesie incredibilă are Dan Petrescu. Un fost coleg de echipă a făcut dezvăluirea despre antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu are ciudățeniile lui și un fost coleg de echipă a spus totul. Actualul antrenor de la CFR Cluj este obsedat de un anumit lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Aceasta este dorința ascunsă a „Bursucului”.


Bogdan Stelea a dezvăluit care este obsesia lui Dan Petrescu

CFR Cluj a reușit să obțină victoria în fața CSU Craiova, 1-0. Scorul nu l-a mirat deloc pe Bogdan Stelea, acesta considerând că este vorba despre o „tradiție” pentru Dan Petrescu. Mai mult, fostul portar al echipei naționale a României a spus că „Bursucul” era fericit în trecut atunci când pierdea. Obsesie incredibilă.

O să fie genul de fotbal care se joacă pentru rezultat. Dar Petrescu o spune și o recunoaște tot timpul că pe el îl interesează să câștige. Asta face și la antrenament.

Îl interesează estetica, dar el are estetica lui, adică el vede jocul într-un anume fel, își dă seama ce poate să facă la anumite jocuri, în funcție de adversarul pe care îl are și e genul de antrenor care își motivează jucătorii în permanență și îi ține în priză mereu.

Nu există să trateze vreun adversar de pe un nivel de superioritate, are o teamă a lui legată de orice adversar.

Țin minte ce spunea la Urziceni, unde tot timpul făceam meciuri amicale. Joia, la meciurile amicale respective, își dorea să pierdem. Deci era cel mai fericit dacă pierdeam, pentru că putea să ne creeze presiune, să ne spună: băi, nu sunteți în stare de nimic, sunteți praf, dacă la meci sunteți așa, ne bat ăia de ne omoară. Da, îi plăceau chestiile astea”, a spus Bogdan Stelea la Fotbal Club.

Fotbaliștii de la CFR Cluj au o poreclă rușinoasă pentru antrenor

Dan Petrescu și CFR Cluj au debutat cu stângul în grupele Conference League. Campioana României a fost învinsă în deplasarea din Cehia, scor 0-1 de Jablonec. Vaclav Pilar a marcat singurul gol al gazdelor, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost acordat în urma unui henț comis de Mario Camora. Mai mult, fundașul clujenilor a văzut direct cartonașul roșu pentru intervenția neregulamentară.


După acest dezastru, Dan Petrescu a răbufnit și l-a acuzat pe Marius Șumudică pentru condiția fizică slabă a jucătorilor. La rândul lui, „Șumi” nu a ezitat să se apere și să arunce cu săgeți otrăvite către colegul său de breaslă. După cum spune fostul tehnician al campioanei României, „Bursucul” nu este prea admirat de către fotbaliști. Se pare că Dan Petrescu este poreclit în Gruia „prune cu iaurt”. Fotbaliștii consideră că această poreclă îl caracterizează perfect deoarece este un antrenor fricos și joacă doar la 0-0 sau 1-0. Din punctul de vedere al elevilor de la CFR Cluj, Petrescu nu atacă din lipsă de curaj.

Playsport.ro


Stirile.eu