Abonare la google news

Ce număr va purta, de fapt, Lionel Messi la PSG. Oficialii vicecampioanei Franței fac apel la Liga Franceză

Este sărbătoare mare la Paris, după ce a fost anunțat cel mai important transfer din istoria clubului și unul din cele mai impresionante din istorie. Leo Messi a fost primit mai ceva ca un șef de stat, în capitala Franței. Pentru următorii doi ani, cel care a fost simbolul Barcelonei în ultimul deceniu, va juca în tricoul francezilor.

Pentru catalani lovitura este cu atât mai dură, cu cât PSG a devenit una din rivalele continentale ale Barcelonei. Acum vor vedea pe Messi, dar și pe Neymar, apărând culorile „dușmanilor”. Leo a fost impresionat de primire și și-a ales deja numărul pe tricou.

Messi nu mai este „decar” la noua echipă. Neymar i-a cedat numărul, dar argentinianul a avut altă cerință

Prietenul Neymar a fost cel mai fericit când a aflat că Messi va veni la Paris. Brazilianul nu și-a ascuns dorința, în ultimii ani, de a juca alături de prietenul și idolul lui. Toată lumea se aștepta ca acest lucru să se întâmple la Barcelona, dar incredibilul s-a produs. Leo Messi a părăsit La Liga, după 21 de ani și a venit în Franța.

Toată lumea se aștepta ca Leo Messi să solicite tricoul cu numărul 10, cel cu care a făcut istorie la Barcelona. Nu ar fi fost o problemă cu actualul posesor. Neymar s-a oferit să îl cedeze, mai ales că și-a văzut visul cu ochii. „Din nou împreună” a postat Neymar, după ce s-a oficializat transferul. Cu toate acestea, Messi a avut alte planuri la noua echipă. Argentinianul a solicitat un alt număr, la fel de special în inima sa. Astfel, Messi va purta numărul 30, la Paris. Este același număr cu care a început cariera la Barcelona.

Clubul a trebuit să facă apel la Liga Franceză. 30 este un număr dedicat doar portarilor, dar pentru Messi se va face o excepție.

Messi a fost aproape de un transfer-șoc, chiar înainte să semneze cu PSG. Cine a fost clubul care era aproape să îl convingă să rămână în Spania

Presa internațională anunță că Messi ar fi putut rămâne în Spania, dar nu la Barcelona. Chiar una din marile rivale a intrat pe fir și Messi chiar s-a gândit serios. Este vorba chiar de campioana Spaniei, Atletico Madrid. Argentinianul nu ar fi acceptat niciodată să joace la Real Madrid, dar Atletico l-a pus pe gânduri. Mai ales că ar fi lucrat cu conaționalul Diego Simeone. Acesta chiar a discutat cu Leo, pentru a-l convinge să renunțe la oferta de la PSG.

Totuși, Messi a preferat să meargă alături de prietenii lui, Di Marisa și Neymar. În plus, risca să își strice toată moștenirea de la Barcelona. Fanii nu i-ar fi iertat un transfer la una din marile rivale.

Citeste articolul pe PlaySport