Abonare la google news

Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor: „Făceam asta în studenţie, dar şi după absolvire”

Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor. ”Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie.

Mi-a prins bine Liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a dezvăluit artistul.

Citeşte şi: Marian Râlea: „E un pericol să nu porţi mască, dar meseria noastră nu se poate face decât cu faţa noastră”

Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor

Actorul a mai povestit și că a vândut felicitări și mărțișoare.”Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!…

Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a mai spus acesta pentru okmagazine.ro.

Marian Râlea, afectat de pandemie

Actorul a vorbit pe larg despre această perioadă grea, nu doar pentru el, ci şi pentru restul actorilor şi nu numai.

Ultimul spectacol pe care l-am jucat, în septembrie, înainte să reînchidă teatrele, a fost pentru un singur copil, în aer liber, pe TNB. Oamenii nu au mai venit din cauza fricii de COVID.

Se vor găsi alte forme teatrale de expresie. E foarte greu să înveți să faci un spectacol pe care nu știi dacă-l vei juca pe o scenă, poate înregistrăm, poate în online, poate o combinație. Am făcut «Noaptea bufonilor» cu Alexa Visarion și n-am apucat să dăm premiera.

S-au închis teatrele și am reușit să-l transmitem live, fără spectatori și aia a fost premiera. În august am mai jucat de două ori și s-au oprit spectacolele. Dacă se reia va trebui să-l reînvățăm și să îl reinventăm, nu cred că se va juca la fel”, a spus Marian Râlea în emisiunea lui Marius Tucă, în decembrie anul trecut.

Citeste articolul pe RomaniaTV