Abonare la google news

Ce mare regret are Alex Chipciu, mijlocașul celor de la CFR Cluj. Marius Șumudică a dezvăluit secretul

Alexandru Chipciu, mijlocașul celor de la CFR Cluj, a fost la un pas să ajungă să joace în Turcia. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a fost dorit de Marius Şumudică la Gaziantep, dar Chipciu a ales să joace pentru campioana României.

”Dacă venea Chipciu, nu mai venea Maxim. Vorbesc cu el, a regretat. Vorbesc cu el mereu. I-a părut rău că n-a mai venit. Regretă”, a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport. În ianuarie 2020, Marius Şumudică era în căutare de întăriri pentru a o salva pe Gaziantep de la retrogradare.

Unul dintre jucătorii pe care a vrut să-i transfere a fost Alex Chipciu. În cele din urmă a ajuns Alex Maxim, care a fost împrumutat inițial de la Mainz, apoi a semnat pe două sezoane cu formația turcă. De la transferul în Turcia, Alex Maxim a traversat cea mai bună formă din ultimii ani, sub comanda lui Șumudică la Gaziantep, reușind să contribuie decisiv la îndeplinirea obiectivului echipei, menținerea în prima divizie.

Ce mare regret are Alex Chipciu, mijlocașul celor de la CFR Cluj. Marius Șumudică a dezvăluit secretul

Alexandru Chipciu a fost cedat gratis de belgienii de la Anderlecht care în sezonul trecut l-au împrumutat cehilor de la Sparta Praga.El a ajuns la gruparea din Bruxelles în 2016, după ce a mai evoluat la Steaua și FC Brașov.

La CFR Cluj, Chipciu avea cel mai mare salariu din Liga 1, 30.000 de euro lunar. “Clujul mi se pare echipa unde m-aş putea integra cel mai bine şi oraşul foarte frumos. Erau oferte mai bune din Turcia, dar am decis că CFR e echipa perfectă. Joacă şi în Europa, se bate şi la campionat”, a spus Chipciu la vremea respectivă.

La echipa națională, Chipciu are 44 de selecții și 5 goluri marcate. În cariera sa, mijlocaşul a evoluat la FC Braşov, Steaua, Anderlecht, Sparta Praga, câştigând de trei ori titlul în România, o dată Cupa şi Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar şi campionatul şi Supercupa Belgiei.

Sursa: Prosport