joi 11 noiembrie 9:00 PM

Abonare la google news

Ce magazine au promoții de Black Friday 2021. Lista integrală


Mai este puțin până toți românii vor intra în febra cumpătărilor de Black Friday, când produsele din magazine vor avea prețuri mai mici ca în orice altă zi din an. Luna aceasta, în data de 12 noiembrie, se dă ”startul” ediției Black Friday 2021. Așadar, fie că este vorba de produse electrocasnice, de haine, cosmetice, bijuterii, parfumuri și multe alte, toate vor înregistra scăderi substanțiale de preț, iar noi am pregătit lista magazinelor cu cele mai bune reduceri de Black Friday 2021.


Black Friday 2021 aduce în prim-plan reduceri considerabile în multe magazine, iar mulți oameni așteaptă cu sufletul la gură momentul în care site-urile vor afișa produsele cu prețuri reduse. În an, acest „Vinerea Neagră” este organizată în România în ziua de 12 noiembrie 2021, însă unele magazine au ales să ofere reduceri de Black Friday şi în perioada 13 – 14 noiembrie. Totodată, unii comecianți vor oferi diverse promoţii în intervalul 19 – 21 Noiembrie, odată cu Black friday-ul la nivel internațional.

Black Friday 2021, în magazinele din România. Lista integrală

Ce magazine au promoții de black friday? IT, gadget-uri şi electronice

PC Garage Black, Altex, Emag, Cel, Sensodays, Dedeman, Aleco Air, Mediagalaxy, Domo, Germanos, Kimbino, Flanco

Fashion (modă, haine, accesorii)

Fashion Days, Jolidon, Boutique Mall, Elefant, Answear, Decathlon, StarShinerS, About You, Originals, DyFashion, Decathlon, Meli Melo

Cosmetice și parfumuri

Notino, Farmec, Parifom, Esteto, Cupio, Avon, Douglas, Sephora, Marionnaud, Brasty, Nala

Încălţăminte

Kalapod.ro, dEpurtat, ePantofi, Originals, Decathlon

Jucării și articole pentru copii

Elefant, Educlass, Noriel, Nichiduţă

 Cărţi

Libris, Carturesti, Nemira, Litera, Okian

Ce magazine au promoții de Black Friday? Articole pentru casă, decoraţiuni

SomProduct, Vivre, Bonami, ScauneOnline, Elefant, Zara Home, Elvila, Mobexpert, Bellona.

Cum a apărut Black Friday în România

Termenul de ”Black Friday”, sau ”Vinerea Neagră”, așa cum se traduce în limba română, este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu reduceri semnificative. Acest prilej atrage, în replică, un val incredibil de cumpărători, care aproape că golesc stocurile magazinelor online și rafturile unde se găsesc produsele cele mai atractive.

Termenul de Black Friday a fost folosit pentru prima dată în Statele Unite pentru a descrie traficul catastrofal din ziua de vineri care urma sărbătorii de Thanksgiving Day – Ziua Recunoștinței. Și tot în Statele Unite, imediat după Ziua Recunoștinței se dă și startul la reducerile de Crăciun. Astfel, începând de acum trei decenii, termenul de Black Friday și reducerile de Crăciun au fost asociate și așa le-a rămas numele până în ziua de azi. Popularitatea de care s-a bucurat acest fenomen în Statele Unite i-a determinat și pe retailerii din alte țări să preia conceptul de ”Vinerea Neagră”. Așa s-a întâmplat și în România, unde Black Friday se ține începând din 2011.

Cancan.ro