vineri 3 decembrie 1:40 AM

Abonare la google news

Ce l-a împins pe „Burlacul” de la Antenă să-și „asume” videochatul


“Burlacul” de la Antenă și-a asumat faptul că a făcut videochat, iar toată lumea s-a întrebat dacă a fost o condiție impusă de postul de televiziune sau el a avut impulsul de a mărturisi. Acum, după luni bune de la finalul competiției, Andi Constantin dă cărțile pe față.


A fost unul dintre cei mai râvniți bărbați în show-ul “Insula Iubirii”, iar ulterior în emisiunea “Burlacul ”, proiecte difuzate de Antena 1. Surpriza a apărut când, în timpul producției în care a jucat rolul “Burlacului”, Andi Constantin a mărturisit că a făcut videochat. Nu a vrut să se mai ascundă, spune el, iar producătorii nu i-ar fi impus nimic.

Andi Constantin trage constant de fiare (Foto: Instagram)

„Eu mă accept așa cum sunt”

“Niciodată n-ar fi fost de acord cei de la Antenă să fac dezvăluirile astea. Decizia a fost a mea! Ba chiar mi s-a dat timp de gândire și m-au întrebat dacă sunt sigur că vreau s-o fac. Și le-am zis că le-am promis cel mai autentic burlac (…). Eu mă accept așa cum sunt, mă iubesc, sunt recunoscător experiențelor de genul acela, pentru că m-au făcut să fiu omul de astăzi”, a povestit Andi Constantin în podcastul „Fără Filtre”. Mai multe aflați doar de la CANCAN NEWS.

(CITEȘTE ȘI: BURLACUL ANDI CONSTANTIN, CONFESIUNI DESPRE CEA MAI MARE DEZAMĂGIRE ÎN DRAGOSTE)

Alte subiecte incendiare la CANCAN NEWS

Andreea Bălan a trecut peste episodul în care George Burcea a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor și pare să-l fi iertat. Actorul are “verde” de la artistă pentru a-și vizita fiicele, iar imaginile în posesia cărora am intrat stau mărturie.

Andreea Bălan ar fi trecut peste „derapajul” lui George Burcea

În urmă cu nici două săptămâni, George Burcea spunea, într-un live pe Instagram, că unele femei chiar merită bătute, declarație care a inflamat serios spiritele. Printre persoanele care au dat de înțeles că nu sunt de acord cu părerea actorului a fost și Andreea Bălan. Ce a urmat vedeți la CANCAN NEWS.

(NU RATA: GEORGE BURCEA, SINGURELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU VIVIANA SPOSUB)

Iar Lidia Buble, Alex Velea și Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre persoanele publice “taxate” de oamenii legii, dovadă că notorietatea nu te ajută chiar întotdeauna! Lidia Buble, de exemplu, este implicată într-o controversă serioasă. Artista a fost acuzată că ar fi refuzat să sufle în aparatul etilotest, iar apoi ar fi încercat să mituiască doi polițiști.

Alex Velea a primit și el amendă pentru chef în pandemie (Foto: Instagram)

Deocamdată, cântăreața a preferat să păstreze tăcerea, mai ales că umează procesul. Cât despre Alex Velea și Bianca Drăgușanu, aflați prin ce au trecut dacă apăsați pe PLAY.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro