1 ianuarie 2:29 PM

Abonare la google news

Ce i-a dat prin cap unui bărbat din Maramureș să facă cu o petardă de Revelion întrece orice imaginație! L-a luat salvarea…

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși, din județul maramureș, au intervenit aseară, în jurul orei 21.30, pe raza comunei Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un bărbat a folosit o petardă și s-a rănit.

La fața locului, polițiștii au identificat bărbatul de 48 de ani și au stabilit că acesta a găsit în fața casei o petardă de mici dimensiuni, care avea zona de aprindere folosită, dar neexplodată.

Acesta a scos praful, l-a pus într-o cană și l-a aprins, moment în care s-a rănit la mâini, potrivit Poliției Maramureș.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

MAI, despre petarde: Pentru animale este un coșmar!

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) îi avertizează pe români că, deși pentru unele persoane petardele reprezintă o distracție, pentru animale este un adevărat coșmar.

„Dacă pentru noi sărbătorile sunt de multe ori un motiv de bucurie, pentru animalele de companie, ele pot fi un adevărat coșmar. Speriați de zgomotele puternice pe care le aud mult mai tare decât noi, din cauza artificiilor și a petardelor, câinii pot să fugă din curți sau pot ajunge până la crize epileptice”.

 

Sursa: Gandul